4 indijska principa

Kažu da su to ova:


Prvi princip: "Koga god susreli, to je onaj pravi." To znači da nitko ne ulazi u naš život slučajno.
Svi oni koji nas okružuju, bilo tko s kime ste u odnosu, predstavlja nešto - bilo da nas treba nečemu naučiti ili da nam pomogne popraviti trenutnu situaciju.

Drugi princip kaže: "Što god se dogodilo je jedina stvar koja se i mogla dogoditi." Ništa, apsolutno ništa od onoga što smo doživjeli nije moglo biti drugačije. Čak ni najmanji detalj. Nema "...da sam to barem učinio drugačije... tada bi i situacija bila drugačija!" Ne. Ono što se dogodilo je jedina moguća stvar koja se mogla dogoditi i moralo se dogoditi da bismo naučili lekciju kako bismo se pomaknuli naprijed. Svaka situacija u životu u kojoj se nađemo je apsolutno savršena, čak i kada prkosi našem razumijevanju i izaziva naš ego.

Treći princip kaže: "Svaki trenutak u kojem nešto započinje je pravi trenutak." Sve počinje u točnom trenutku, niti prerano niti prekasno. Kada smo spremni za to, za nešto novo u svom životu - to je tu, spremno da započne.

Četvrti i posljednji princip kaže: "Što je gotovo, gotovo je." To je tako jednostavno! Kada nešto u našem životu završi, to pomaže našem razvoju. Zato, obogaćeni prošlim iskustvom, bolje da to otpustimo i krenemo dalje. Mislim da nije slučajno da upravo vi sada ovo čitate.Ako su vas ove riječi dirnule, to je stoga što vam je upravo ovo (saznanje) bilo potrebno i što razumijete da ni jedna jedina snježna pahuljica ne može pasti na krivo mjesto. Budite dobri prema sebi i drugima.
Volite cijelim svojim bićem svu stvorenu kreaciju. Uvijek budite radosni, jer postojite, bivate, i Božanstveno je prisutno u svemu oko nas i u nama. Ono nas voli i štiti. :)


Upišite se ovdje na naš newsletter listu:
    

 

.