INNER DRUMMING 3-mjesečni tečaj

Zadovoljstvo mi je najaviti novi ciklus
INNER DRUMMING 3-mjesečnog tečaja
Počinjemo u utorak 14.3.2017.

INNER DRUMMING je Integralna Škola Ritma na kojoj se ne bavimo klasičnim zapadno-afričkim djembe ritmovima, kakve sam neprekidno podučavao više od 15 godina. Ovaj tečaj je posebno strukturiran s ciljem da - s jedne strane - osvijestimo uspavani unutarnji ritam, naučimo se slušati i vanjskim i unutarnjim uhom, te da naučimo doživljavati zvuk, ritam i vibraciju na dubljim i finijim razinama, a - s druge strane - da savladamo sve one neophodne osnove i razumijemo samu strukturu ritma kako bi dublje uronili u njegovu srž i bolje se povezali s njim, i da se upoznamo sa različitim tehnikama sviranja, različitim ritmovima, udaraljkama i stilovima glazbe (poput rocka, soula, funka, bluesa, sambe, razl. etno ritmova itd.) – a sve to kroz zabavu i ugodno zajedničko druženje.

Na INNER DRUMMINGU ćemo nastojati naučiti, razumijeti i integrirati sve one stvari koje čine zajednički paket zvan sviranje –osjećanje, slušanje, ritmika, koordinacija, tehnika, dinamika i kreativnost. Ideja ovog tečaja je da svatko uspije naučiti kako da samostalno svira, bilo za sebe, bilo na tulumu ili u bendu.

Neobično se veselim podijeliti svoje 35-godišnje sviračko znanje i iskustvo sa svima vama i uživati u zajedničkoj čaroliji ritma.

Zato na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na ovom jedinstvenom tečaju i prijavite se još danas.

RASPORED GRUPA:

- Početni stupanj - utorkom od 18-20 sati
- Napredni stupanj - četvrtkom od 18-20 sati

Napomena:
- Za tečaj je poželjno imati vlastiti djembe - ali nije uvijet.

Srdačan pozdrav i
neka Ritam bude s vama!

Krešimir Oreški

Voditelj tečaja: Krešimir Oreški

Mjesto: DRUM-TI-DAM Centar – Vlaška 81 a (u dvorištu)
Trajanje: 3 mjeseca (12 dvosatnih termina)
Cijena: 850 kn u cijelosti na početku tečaja
ili 320 kn mjesečna rata

Info i prijave: 095 198 99 15 / kresimir.djembe@gmail.com