LJETNI BUBNJARSKI KAMP - Senj 2017

NVO Klub Dobre Vibracije organizira “LJETNI BUBNJARSKI KAMP - Senj 2017“
KADA: 01. do 06.08.2017.

Već neko vrijeme planiramo organizirati jedan bubnjarski retreat (djembe i dundun bubnjevi) i u tu svrhu njuškamo u potrazi za povoljnim mjestom. Ono - odemo negdje u prirodu na par dana i organiziramo po 2 radionice bubnjanja dnevno + šetnja, kupanje, druženje...
Pronašli smo jednu planinarsku kuću na obroncima Velebita, udaljenu 10 min vožnje od Senja i riješili organizirati “LJETNI BUBNJARSKI KAMP - Senj 2017“ od 01. do 06.08.2017. godine.

Unatoč velikoj blizini grada, kuća u kojoj ćemo boraviti nalazi se usred šume i nema ni “C“ od osjećaja civilizacije. Potpuno je izolirana, bez drugih kuća u okolici, pa možemo bubnjati iz sve snage koliko nam je drago (već smo provjerili). Do najbliže plaže ima cca 10 min vožnje, a kome je draže može planinariti do mile volje ili samo ležati u hladovini i mirisati cvijeće :) Inače, kuća je autoputem od Zagreba udaljena manje od 2 sata vožnje, a autom se može prići do same kuće.

U kući je spavaona s 26 kreveta na kat i dnevni boravak s kuhinjom (ima dovoljno pribora za kuhanje i jelo za sve). Kuha se na drva ili plinski rešo, a što se tiče struje postoji benzinski agregat za osvjetljenje, napuniti mobitel i sl. Cijena prenoćišta je 50 kn po osobi. Ukoliko bi bilo dovoljno mjesta mogu se povesti i članovi obitelji koji moguće ne žele sudjelovati na radionicama, već samo družiti se i uživati. U kući u to vrijeme osim nas neće biti drugih gostiju.

“LJETNI BUBNJARSKI KAMP - Senj 2017“ trajati će 6 dana tijekom kojih će se organizirati 2 serijala od po 5 dvosatnih radionica. Svakog dana će se održati 2 radionice - po 1 u prijepodnevnim i popodnevnim satima. Jedan serijal je namijenjen početnicima, s vrlo malo sviračkog iskustva, a drugi sviračima koji bolje vladaju tehnikom sviranja djembea. Cijena pohađanja jednog serijala je 250 kn, a oba 300 kn. Ova podjela na “početni“ i “napredni“ je samo načelna i vjerujemo da bi svima moglo biti interesantno pohađati oba serijala. Ukoliko imate dvojbi vezano za to hoće li vam drugi serijal biti pretežak ili prelagan, možete rezervirati sudjelovanje na jednom, a drugi probati prvog dana bez obveze plaćanja, pa ako vidite da Vam paše doplatiti i pohađati oba.

Što se tiče ukupnog troška, treba dodati trošak noćenja koji je za 5 noći ukupno 250 kn po osobi + prijevoz + hrana koja je u osobnoj režiji - svatko sebi kuha.

Ukoliko ne donosite svoj djembe cijena posudbe je 50 kn po bubnju za trajanje cijelog retreata. Dakle, ukupni troškovi bez hrane i prijevoza variraju od 500 - 600 kn ovisno donosite li svoj bubanj i pohađate li 1 ili 2 serijala.

Rezime cjenika:

5 noćenja bez hrane - 250 kn
1 serial radionica 250 kn
2 serijala radionica 300 kn
posudba djembea 50 kn za svo vrijeme trajanja kampa
na navedeno treba dodati troškove prijevoza i hrane koji su u Vašoj osobnoj režiji

*Neki od ljudi koji su do sada prijavljeni namjeravaju doći svojim autom i voljni su podijeliti troškove puta

Za dodatne informacije i rezervacije možete nam se obratiti na klubdobrevibracije@gmail.com ili telefonom na 091 794 6465. Kontak osoba je Boris Prljević, voditelj radionica.