TaKeTiNa - Ritam, meditacija, tijelo i glas

Peterodnevni retreat,  u Splitu 15 – 20 srpnja 2018.
5 dana opuštenog aktivnog ljetovanja – r itam, meditacija, tijelo, glas i TaKeTiNasa Taniom Bosak i prof. Astrid Bossahard

TaKeTiNa 5Što je TaKeTiNa?

 

TaKeTiNa je čisti ritam i meditacija, istančana transformacia i originalni proces upotrebljavanja glasa i tijela. Ne zahtjeva nikakvo glazbeno iskustvo. Nevjerojatno je zaigran i veseo način ulaska u arhetipske temelje ritma koji postoji u svim glazbama.
Poliritmovi i međuritmovi formiraju temelj procesa u korištenju tijela koji udaranjem stopala o zemlju, pljeskanjem i pjevanjem TaKeTiNa 3generira kompleksan i bogat ritmički zbor koji dovodi učesnike u stanje relaksacije, unutarnjeg prisustva i svjesnosti.

Taj proces predstavlja mogućnost za veselu, spontanu, samopromatrajuću glazbenu ekspresiju, refleksiju i vrijeme odmora.

Ovaj petodnevni format dozvoljava vrijeme integracije dubljeg ulaska u relaksaciju kao i proširenje mogućnosti ulaska u dublju svjesnost čovjekovog glazbenog i humanog potencijala. Reatret također uključuje rad na tijelu, disanju, meditaciji sa frame bubnjevima. U raspored se uključuju i popodnevne šetnje plažom i prirodom kao i noćno razgledavanje prekrasnog grada Splita.

Od nedjelje 15.7. 18.30h do petka 20.7. 13.30h.

Mediteranski institut za istraživanje života
Meštrovićevo šetalište 45
21000 Split
Retreat je ograničena na 30 polaznika.

http://www.taniabosak.com/5-day-taketina-meditation-retreat---croatia.html
Kontakt: info@bosak.com.au

TaKeTiNa 1