Radionica šamanskog bubnja - Zagreb

Šamanski bubanj tradicionalno se zvao šamanski konj i primarno se koristi za ekstatično putovanje i putovanja između svjetova. Danas se šamanski bubnjevi koriste za stvaranje glazbe, tretmana i u bubanjskim krugovima, gdje bubanj predstavlja posrednika u povezivanju s onostranim i nevidljivim zaštitnicima i vodičima.

Šamanski bubnjevi su dizajnirani da postanu moćni učitelji, vodiči, iscjelitelji i prijatelji onima koji ih koriste. Oni predstavljaju važan alat za osoban i duhovni rast i individualnu zaštitu.
U cjelodnevnoj radionici sudionici će steći znanje o umjetnosti izrade i uporabe bubnjeva u praksi. Svaki pojedinac će napraviti vlastiti bubanj kroz ritual i upotrijebiti ga u konačnoj grupnoj vođenoj meditaciji.

✖ DETALJI RADIONICE ✖

Radionicu vodi Mário Rui Martins Fernandes (Portugal), koji već dugi niz godina radi na području šamanizma i proizvodnje jedinstvenih bubnjeva iz prirodnih materijala.

Svaki učesnik će proizvesti svoj indijanski-šamanski bubanj - "Lakota" (između 36 - 40 cm u promjeru) i palicu za bubanj.

Radionica će biti na engleskom jeziku (za prijevod ne brinite). Počet ćemo u 10:00 i završiti oko 19:00.

Nedjelja, 24. ožujka 2019. 
Cijena sudjelovanja i izrade vlastitog bubnja iznosi 165 €
Svi potrebni materijali su osigurani i uključeni su u cijenu.

✖LOKACIJAX

Radionica će se održati u Kući Aikida, Koturaška 1, Zagreb

Za Radionicu potrebno se je prijaviti u aplikaciji ovdje ... nakon čega će svaki sudionik dobiti e-mail o načinu uplate i biti službeno registriran za događaj.