Najava proljetnih vrtlarskih radionica udruga Biovrt

Počela je još jedna nova vrtlarska sezona i započeli smo s planiranjem vrta i prvim sjetvama u kućnoj radinosti. Za sve one koji se prvi put upuštaju u avanturu vlastitog vrta i za one koji žele naučiti više, udruga Biovrt - u skladu s prirodom je pripremila nekoliko praktičnih radionica koje će vam pomoći kod uzgoja vlastitih presadnica i kod planiranja i kreiranja vašeg ovogodišnjeg vrta.

Popis i raspored proljetnih radionica
25.02.2017. „Sjetva i uzgoj presadnica u kućnoj radinosti"
11.03.2017. „Planiranje vrta"
25.03.2017. "Vrt za korisne kukce i ptice"
08.04.2017. "Vrt za zelene sokove i zdravlje"
22.04.2017. "Izrada prirodnih pasti za zube, ljekovitih macerata i tinktura„
06.05.2017. "Prepoznavanje samoniklog jestivog i ljekovitog divljeg bilja

Detaljan opis i termine pogledajte na: http://biovrt.com/skola-vrtlarenja/otvorene-prijave-za-proljetne-radionice-udruge-bio

Cijena: Cijena svake pojedinačne radionice je 100,00 kn. Za članove uže obitelji (roditelji, djeca, supružnici, braća) odobravamo popust od 50% za drugog člana iste obitelji - uz prethodni dogovor.
Ako dolazite iz Zagreba ili drugih gradova, moguće je da se povežete s drugima da podijelite trošak puta, pa to napomenite pri prijavi.

Prijava je obavezna, a broj sudionika ograničen.

Mjesto održavanja: Čakovec

Prijava na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.s naznakom „Prijava na radionicu" (molimo poslati svoje ime i prezime, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu i naznaku za koju radionicu se prijavljujete.
Voditeljica: Silvija Kolar–Fodor, predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom", autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom" na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno", portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, SirovaHrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine
Udruga Biovrt – u skladu s prirodom od 2012. inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

U Čakovcu, 16.02.2017.

Srdačno ste pozvani.

Sa poštovanjem!
Predsjednica udruge:
Silvija Kolar-Fodor

Udruga "Biovrt – u skladu s prirodom"
www.biovrt.com, e:mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Novo Selo Rok, Maršala Tita 140, 40000 Čakovec
___________________________________________________________________