Osnove javnog nastupa i učinkovite komunikacije

O radionici:

Učinkovita komunikacija imperativ je svakog tko želi biti dio suvremenog društva. Ne postoji zanimanje, odnos ili životna situacija u kojoj nam umijeće komunikacije nije od pomoći. Razgovor za posao, seminari i konferencije, edukacije, domjenci, razgovori s klijentima, politički skupovi, masovni mediji, gluma, umjetničke akcije...

Sve je nastup i svi ljudi su publika. Nauči kako se pripremiti za nastup i kako ostvariti učinak na svoje sugovornike, na svoju publiku te kako ostati sabran, samouvjeren i spreman za svaku stresnu situaciju tijekom javnog nastupa i razgovora s manje ili više bliskim osobama.

Tehnike koje ćemo koristiti na radionici nećete naći na običnim komunikacijskim seminarima - no zato su vrlo jednostavne i zastrašujuće učinkovite. Od pripreme nastupa, razvoja samopouzdanja pa do improvizacijskih tehnika koje nam pomažu da se snađemo u svakoj situaciji i adekvatno reagiramo na sve okolnosti u kojima se možemo naći, predvidljivim i nepredvidljivima. I pritom se sjajno zabavljamo jer sve ide tečno i svojim tokom - do ostvarenja željenog cilja.

O voditelju radionice:
Denis Patafta je prof.sociologije, dramski pedagog i glumački instruktor, tajnik je strukovne organizacije dramskih pedagoga Hrvatske. Preko dvadeset godina priprema glumce za nastupe i audicije, te pomaže edukatorima, drugim profesionalcima i svima onima kojima je javni nastup i komunikacija od ključne važnosti za njihov posao i svakodnevni život da prevladaju svoja ograničenja i razviju svoje izražajne vještine. U svojem radu metode društvenih znanosti i komunikologije (transakcijsku analizu i NLP) kombinira s najmodernijim dramsko-pedagoškim metodama i brojnim glumačkim tehnikama kako bi razvio originalan i vrlo učinkovit pristup u radu na stjecanju kvalitetnih komunikacijskih vještina.

Vrijeme održavanja radionice:
30.09.2017. od 11 - 16 sati u prostoru Centra za kulturu Novi Zagreb, Trg narodne zaštite 1

Cijena radionice i prijave:
Cijena radionice je 350 kuna
Prijava na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napomena:
Svi polaznici naših radionica mogu ostvariti popust za uslugu Top promo coaching