tečajevi i radionice - ostalo

vertical horizontal
 • Stephen Roy Parker: Iscjeljivanje predaka 1, 2 & 3

  Kada iscijelimo pretke mi iscijelimo sebe, svoju djecu i svih koji dolaze poslije nas.Novi majstorski tečaj Stepen Roy Parkera. Otvoreno za svih, nema preduvjeta.

 • Mini konstelacijska radionica

  Dragi naši polaznici!Najavljujemo radionicu obiteljskih konstelacija pod vodstvomg. Vedrana Kraljete (jedinog certificiranog konstelatora u Hrvatskoj od strane osnivača konstelacija Berta Helingera)u mjesecu RUJNU (9. mj.) kako slijedi: 25.09.2019. ( SRIJEDA )

 • Istraživanje i oslobađanje glasa - Zagreb

  "Zvuk je univerzalna energija koja ima sposobnost generiranja dubokih promjena, kako na fizičkoj, tako i na svim ostalim razinama ljudskog bića.Često ljudi imaju uvjerenje da ne mogu ili ne znaju pjevati, da imaju ružan glas, da nemaju sluha ili se jednostavno boje osloboditi glas te slobodno...

 • Radionica - LAKOĆA PRIMANJA

  Sve što se u našem životu ne pojavljuje, ne pojavljuje se iz razloga jer to ili neki aspekt toga, nismo spremni primiti, izbjegavamo ili odbijamo primiti.

 • Tečaj keramike – ATELIER ŽELJKA KORBAR

  PRVO DESETLJEĆE MOJE KERAMIČARSKE RADIONICESjajno je promatrati kako obični komad zemlje-gline ima veliku moć. Kako povezuje različite ljude, ljude različitih kultura i vodi ih u različite smjerove stvaralaštva, te postaju dio obitelji koju veže keramika. Sretna sam, jer su neki u radionici svih...

 • Radionica kreativnog pisanja

  Imate rukopis godinama skriven u ladici ? Ne znate jel to samo piskaranje ili pravo kreativno pisanje."Ispolirajte" svoje vještine pisanja na našoj radionici kreativnog pisanja koja vas vodi do samog kraja odnosno do objave vašeg pisanog djela. 

 • PSIHODRAMSKA GRUPA ZA OSOBNI RAST I PSIHOLOŠKI NAPREDAK

   „SPOZNAJ SEBE!“Spoznajte sebe pomoću psihodramskih tehnika!Pozivamo sve zainteresirane da se priključe kontinuiranoj psihodramskoj grupi. Poruka „SPOZNAJ SEBE!“, koja se stoljećima nalazila na ulazu u drevni antički hram u Delfima, ujedno je i nit vodilja naše psihodramske grupe.

 • Video predavanje Tomislava Kuljiša - Polazak u vrtić (+ bonus video Osnove ranog razvoja i roditeljstva)

  Ako vaše dijete ove jeseni polazi u vrtić vjerujemo da će vas ovo predavanje zanimati. Kako pripremiti sebe i dijete da bi vrtić bio ugodno iskustvo? Kako prepoznati da li je moje dijete spremno za polazak u vrtić? Kako se najbezbolnije odvojiti od djeteta? Kako izbjeći da vrtić ne postane...

 • Priroda i tok novca, financijska inteligencija u praksi

  Iako novac svakodnevno koristimo, najčešće ne znamo njegovu pravu prirodu. Upravo je to neznanje jedini uzrok svih financijskih problema. Što je uistinu novac i kako nastaje? Jesu li novac novčanice, tekući račun, dionice ili pak nešto sasvim drugo? Zašto ne znamo pravi odgovor?

 • Radionica izrade predmeta od stakla tehnikom fuzije

  Naučite kako se izrađuju uporabni ili umjetnički predmeti od stakla tehnikom fuzije. Atelier Karmen Ptičar:Počinjem s prijavama za radionicu izrade predmeta od stakla s kombiniranim tehnikama.

 • REIKI NOVCA - MONEY REIKI - POPUST U SRPNJU 2019.

  Reiki je energetska tehnika koja se obavlja polaganjem ruku te upotrebljava određene simbole kao okidaće za pokretanje iscjeljujuće energije Znanje Reikija se prenosi energetskim transferom sa Majstora na primaoca-inicijacijom. Za ovu vrstu Reikia nema preduvjeta.

 • LJETNA ŠKOLA PISANJA 2019.

  Dvorac Stara Sušica, 25.8. do 1.9.2019.CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba organizira Ljetnu školu pisanja. Održat će se od 25.8. do 1.9.2019. u Dvorcu Stara Sušica, Ravna Gora.

 • Animiraj i ti! - prijavi se na radionicu Stop motion animacije glinenih lutaka u Filmaktivu

  Animiraj i ti! - prijavi se na radionicu Stop motion animacije glinenih lutaka u FilmaktivuU sklopu Filmaktivovog dugogodišnjeg edukacijskog programa Primijenjeni video u srijedu, 26. lipnja 2019., započinje radionica izrade lutaka i stop motion animacije. Radionica će trajati 4 dana tjekom kojih će...

 • Edukacija o ljudskim vrijednostima

  27. lipnja do 4. srpnja 2019.Cijenjeni učitelji, profesori, odgajatelji i roditelji,iznimno se radujem što vas mogu pozvati na edukaciju o ljudskim vrijednostima koju će od 27. lipnja do 4. srpnja 2019. održati otac Charles Ogada iz Nigerije. Otac Charles osnivač je centra Joy Village u sklopu...