Prvi seminari pjevanja u 2015. godini

Prvi seminari pjevanja u 2015. godini - Šibenik i Ljubljana

Nova godina je pred nama, sigurno ste donijeli mnoštvo popularnih novogodišnjih odluka ili barem odlučili više poraditi na kvaliteti svog života. Možda bi upravo pjevanje moglo pomoći u ostvarenju brojnih ciljeva, bilo da težite boljem psihofizičkom zdravlju ili vam je potrebno vratiti izgubljeno samopouzdanje. Pa čak i ako je vaš jedini "problem" u ovim zimskim danima hladnoća, pjevanje vam i u tome može pomoći - dobra cirkulacija, a s njome i toplina, neće izostati.

Prof. Baldo Mikulić otvara sezonu 2015. te održava seminare pjevanja po metodi Škole za otkrivanje glasa diljem Lijepe naše, u regiji i u inozemstvu. Već ovog vikenda održat će se seminar pjevanja u Šibeniku, od 16. do 18. siječnja, a ako vam nije daleko otputovati do Slovenije, seminar će se održati u Ljubljani, od 30. siječnja 1. veljače.

Da ponovimo, u Školi za otkrivanje glasa pjevanje se ne promatra kao rezultat pojedinih organa ili dijelova tijela, već kao izraz cjelokupnog čovjekova bića. Glas, međutim, može biti "zatočen" zbog fizioloških i drugih prepreka. Kod pjevanja po metodi Škole za otkrivanje glasa takve se prepreke nastoje otkloniti da bi se ono sto je nazočno u svakom čovjeku otkrilo...

Jeste li spremni na otkrivanje vlastitih potencijala?
Poznajete li uopće svoj pravi glas?

Za dodatne informacije i prijave nazovite 091 1714 322 (prof. Baldo Mikulić) ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.