FENG SHUI 'UVOD' - FS1/1

Kroz prvi susret upoznat ćemo se sa temeljima filozofije Feng shui-a kao metode uređivanja prostora oko nas u skladu sa energijama.

Kažemo da postoje dvije kuće - mi sami i naš fizički dom. Svaka promjena unutar njega također nam donosi povoljne ili nepovoljne prilike u život te se i odražava na nas same.

Učimo kako energija teče, osnovne elemente i principe samog djelovanja prostora.

Važno nam je kao osnova za daljnje 'otkrivanje' kojeg smo elementa mi (kao osobe), te kojeg elementa su 'stvari' oko nas, djelatnosti kojima se bavimo... Također ga možemo nadograditi i sa smjerologijom - naše kretanje u manje i više povoljnim smjerovima, kao i što nam oni nose.
Unutar samog uvoda učit ćemo i osnovnu podjelu prostora kako bi poslije mogli detektirati 'nered uokolo nas', fizički i energetski te kako ga redovno čistiti kao i što nam donosi ili odnosi iz života. Sam prostor ćemo također podijeliti na elemente, odnosno na životna područja kako bi razumjeli 'tijek' energije...

Prvi dio Radionica Feng shui-a podijeljen je na slijedeće teme: Uvod, Fizičko čišćenje prostora, Energetsko čišćenje prostora, Astrologija 9KI brojeva prostora i osoba (ova je duža od ostalih) te Smjerologija. Svaka tema obrađivat će se kao zasebna i zaokružena cjelina, no uvjet je da se ide po redu obzirom da se na svakom djelu uči nešto kao temelj što nam treba na slijedećoj radionici. Cijela cjelina odnosno sve ove radionice zajedno zamišljene su kao Osnovna praktična primjena Feng Shui-a unutar svakodnevnog života za svakoga koga zanima ta tema.

Ono što je bitno za napomenuti da je predavanje popraćeno skriptom tako da nema potrebe za zapisivanjem već se odmah prelazi na objašnjavanje, rad, primjere sudionika, zajednički rad, zadatke, te su dozvoljene i interakcije i pitanja bez gubitka vremena na hvatanje bilješki.

* lokacije su svi gradovi gdje se skupi grupa
* info na www.maya.hr
* mail: maya@maya.hr
* Voditeljica: Maya, Maja Cavrić
  Duhovna Učiteljica, Iscjeliteljica te Spisateljica