RADIONICA ZVUKA

MAYE I ZVUK
Maye za sebe kažu da dolaze iz Sedme dimenzije Vremena - iz prostora čistog Zvuka. Glazbu koju stvaraju nazivaju PAX - svjesno stvaranje harmonije preko vremena. PAX je međudimenzijska "glazba", zvukovi visoke frekvencije Ljubavi, Mira, Harmonije, Jedinstva.

Za Maye zvukovi su vrlo važni jer je svaki zvuk određena frekvencija - koja može biti podržavajuća, izgrađujuća ili destruktivna, razorna. TZOLKIN, sveti kalendar Maya je spoj frekvencija Svjetlosti i frekvencija Zvuka - galaktičkih tonova.

Također, drevne Maye su ugrađivale zvukove u svoje Piramide i građevine. Na primjer, u piramidu Kukulkana / Quetzalkoatla je ugrađena frekvencija cvrkuta ptice Quetzala. Quetzal je spona između materijalnog i duhovnog svijeta. Piramida Kukulkan, kroz cvrkut kvecala, premošćuje ove dvije dimenzije. Cvrkut koji se čuje na piramidi predstavlja spritualne glasove Quetzala, koji nosi poruke božanskog.

PROGRAM RADIONICE
Na radionici se polaznici upoznaju sa Zvukovima unutar Mayanskog kalendara i Solarnim mantrama. Svaki Zvuk ima svoju frekvenciju i svojom frekvencijom nosi određeno djelovanje. Preko solarnih mantri se povezujemo sa stvaranjem Univerzuma i povezujemo sa solarnom svijesti - sa znanjima koje primamo preko Sunca.

Na radionici se polaznici upoznaju kako se pomoću svakodnevnog praćenja
kalendara povezuju sa visokim frekvencijama galaktičkih tonova.
Na radionici ćemo raditi sa zvukovima zdjela i sa kristalnom zdjelom. Kristalna zdjela je izrađena od kvarca, i prekio njene frekvencije se povezujemo sa kristalnom mrežom na cijeloj planeti Zemlji.

Rad sa svetim zvukovima, svetim frekvencijama produbljuje meditaciju i iscjeljuje sve nivoe i dimenzije našeg bića.

Radionicu vodi: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo, članica Fundacije Zakona Vremena, Pokreta za mir i promjenu kalendara na 13 luna 28 dana.

In lake'ch!

Centar "A'Mariyah", Poljička 27
27.2.2016., SUBOTA od 17h - 20 h
CIJENA: 300 kn
OBAVEZNE PRIJAVE I INFORMACIJE NA:
098 92 94 751 i na email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vesna Šantak
Bijelo Galaktičko Ogledalo
In Lake'ch!
mob: 098 92 94 751
http://vesnasantak138.blogspot.com/
http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: