Centar za kreativno pisanje poziva na sedmu Ljetnu školu kreativnog pisanja

Ovogodišnja Ljetna škola pisanja CeKaPea održat će se od 27. kolovoza do 3. rujna 2017. u šumi Gorskog kotara, čarobnom dvorcu Stara Sušica. Kombinacija mistične atmosfere na rubu šume Gorskog kotara i kreativni poticaj poznatih pisaca, voditelja radionica, u izolaciji dvorca, pružit će nam savršenu infrastrukturu za radionice, večernje književne programe i druženja.

Ove godine nudimo radionice kratke priče, romana, poezije i scenarija.

Enver Krivac, jedan od najznačajnijih predstavnika riječke književne scene, nagrađivan pisac i voditelj CeKaPeove riječke radionice, vodit će radionicu kratke priče. Iz Splita, na radionicu romana, dolazi jedan od najznačajnijih mladih prozaista i autor Priručnika za kreativno pisanje Nebojša Lujanović. Radionicu poezije vode nagrađivani pjesnici Miroslav Mićanović i Branko Čegec, dok radionicu scenarija za kratki film vodi scenaristica i sociologinja, Sanja Kovačević čija je nedavno objavljena knjiga Kvalitetne TV serije, Milenijsko doba ekrana, u samo tri mjeseca osvojila čitatelje i kritiku.

U večernjim satima organiziramo književe razgovore, tribine, igre i izazove. Tea Tulić, Željka Horvat Čeč, Ivana Rogar, Darko Šeparović samo su neka od imena koja će sudjelovati na razgovorima i čitanjima.

Svi polaznici i voditelji koji su prethodnih šest godina sudjelovali u Ljetnoj školi svoje stvaralačke dane dijele na prije i poslije Ljetne škole pisanja. Jer "Ljetna škola je iskustvo koje mijenja!"

Mi znamo da nas čeka još jedna nezaboravna Ljetna škola pisanja i želimo je podijeliti s vama!

Prijavite se što prije i doživite jedinstvenu književnu avanturu!
Prijave na http://cekape.com/ljetna-skola-pisanja-2017/ ili info@cekape.com