KREATIVNO LJETO

Kreativni atelje i Centar za kreativni razvoj Artmix započinju s ljetnim programom „Kreativno ljeto“ . Program se sastoji od 8 likovnih radionica za djecu i 4 likovne radionice za odrasle. Radionice će se održavati u srpnju 2017., a namijenjene su svima koji ljeto žele provesti stvarajući raznovrsne likovne radove u različitim likovnim tehnikama.  

Cilj radionica je razvoj kreativnih potencijala, te usvajanje znanja o likovnoj umjetnosti i dizajnu. Pristup je individualan, a voditeljice programa su Nina Iris Bešlić i Ksenija Filipović, akademske umjetnice i voditeljice s pedagoškim iskustvom.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se jave, a mi ćemo učiniti vaš boravak na radionicama kreativan, zabavan i ispunjen. Sve svoje radove možete uzeti doma nakon radionica.

Odrasli

Radionice mogu pohađati svi, neovisno o iskustvu. Program za odrasle je raznovrstan (slikanje, crtanje, dizajn i primijenjena umjetnost) i omogućava polaznicima odabir jedne od tehnika ili medija po svom interesu u kojem se žele izražavati. Minimalna dob polaznika je 16 godina.
Vrijeme održavanja: 1.7. - 30.7. 2017.
Trajanje: 4 x 2h (8 sati)
Fiksni termin: petak 19-21 i klizni po dogovoru
Lokacija: Centar i Gornji grad
Cijena: 280 kn mjesečno (osnovni materijal je uključen u cijenu: olovke, papiri, tuševi, kistovi, ugljen, akvarel, materijal za recikliranje, tkanine, kartoni, kolaž, a dodatni materijal po potrebi osigurava polaznik)
Djeca

Ove godine pripremili smo osam zabavnih susreta za djecu od 7 do 15 godina. Radionice omogućuju razvoj kreativnih potencijala, a svaka od radionica ima svoju temu i likovni zadatak koji potiče kreativno mišljenje. Na radionicama ćemo kombinirati razne likovne tehnike i materijale. Radionice mogu pohađati djeca školske dobi, neovisno o iskustvu.

Vrijeme održavanja: 1.7. - 30.7. 2017.
Trajanje: 8 x 2 (16 sati)
Termini: srijeda i subota u popodnevnim satima (17 – 19 h)
Lokacija: Centar, Gornji grad
Cijena: 300 kn mjesečno (sav materijal uključen u cijenu)

Prijave su obavezne i šaljite ih na e-mail s naznakom programa „Kreativno ljeto“.
E mail i kontakt za sve upite i prijave:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt: Ksenija 092 174 01 34
https://creativeatelier.blogspot.hr/2017/06/suradnja-artmix-atelje-zajedno-u.html

kreativni atelje 2