Radionica - LAKOĆA PRIMANJA

Sve što se u našem životu ne pojavljuje, ne pojavljuje se iz razloga jer to/neki aspekt toga, nismo spremni primiti, izbjegavamo ili odbijamo primiti.

Univerzum/Bog je obilje za svim razinama i svima je isto dostupno ako to možemo i želimo primiti.
Primanje je nešto što ne funkcionira ovom planetu.

Svrha ove radionice je da se otvorimo prema primanju na svim razinama, kroz osvještavanje, identifikaciju, uklanjanje obrazaca, programa, emocija, stavova i prošlih iskustava koji nas sprečavaju da dinamički primamo sve ono što bismo zaista mogli primiti.
Podijeliti ćemo alate, tehnike i jednostavne učinkovite vježbice koje će Vas osnažiti i otvoriti prema primanju.

Primanje će promijeniti Vaš život da ga živite u svoj njegovoj punini i u svim aspektima života (tijelo, zdravlje, odnosi, seksualnost, novac, posao, duhovnost).
Radionica je korisna svima, čak i ako nemate osobitih teškoća u svakodnevnom životu, jer će Vam otkriti što je još moguće za Vas ako povećate svoje "primanje"

Pitajte se:
Što mogu primiti danas što nisam mogao primiti nikada do sada?
Koji dar ja jesam za svjesnost, ljude i planetu Zemlju, a to si ne potvrđujem?

Voditelj radionice: dr. Tomislav Čižmešija 

Radionica će se održati u nedjelju 2.7. od 18-21h u Wellness i yoga centru O3, Kukuljevićeva 17/II, kod Britanskog trga u Zagrebu.

Svi polaznici dobiti će mp3 snimku radionce.
Trajanje cca. 3 sata
Cijena radionice: 350 kn

Vaše prijave za sudjelovanje šaljite na mail nana.sklevicky.majer@gmail.com ili na mob. 098 96 56 029.

Zbog ograničenog broja sudionika i tehničkih razloga, prijave su obavezne do nedjelje 2.7.2017. u 12 sati.

Veselimo se zajedničkom radu i druženju,

Nana i Tomislav

Biografija - Tomislav Čižmešija

Rođen u Zagrebu 1968 god., po zanimanju liječnik, specijalist obiteljske medicine.
1994. završio tečaj iz medicinske akupunkture pri HLZ.
Aktivno se bavio sportom od rane mladosti, umjetničko klizanje, višestruki prvak države, sudionik europskih, svjetskih prvenstava i olimpijada. Nosioc hrvatskog stijega na zimskoj olimpijadi u Albertvillu 1992.
Interes za alternativne načine razmišljanja pokazuje već u 12-oj godini proučavanjem ljekovitih trava, u srednjoj školi se bavi ezoteričkim aspektima borilačkih vještina (vježbe disanja, usmjeravanja energije i meditacije). Tada dolazi u doticaj s Hatha jogom koju prakticira nekoliko godina. Krajem srednje škole iniciran u TM (Transcedentalnu meditaciju). Od 1991. intenzivno prakticira Shiva Yogu pod vodstvom Shri Kumaraswamiji-ja iz Dharwada. Od 1996. majstor Reikija.

U više navrata bio u Indiji na edukaciji iz Kriya Yoge i Kudalini Yoge kod eminentog majstora.
Od 1998. diplomirani homeopat na London College of Classical Homeopathy, kontinuirano se educira i usavršava iz homeopatije kroz razne međunarodne tečajeve i stručnu literaturu.

Paralelno izučava i primjenjuje u praksi cvjetne esencije iz više izvora - Bachove kapi, Australian Bush cvjetne esencije, Bailey kapi; FES kapi... Za svoje potrebe pravi i vlastite cvjetne esencije.
Izučava i prakticira druge oblike energetskih terapija kao i metoda liječenja kao što su Kundalini Reiki, Tummo, Drisana Tibetanski sistem 8. stupanj, Emotion Code, Quantum Entrainment, Acces Consciousness BARS...

Od 2015 je certificirani voditelj Access Consciuosness-a, vodi radionice BARS-a, Temeljne 4 dnevne tečajeve, te kreira vlastite tematske tečajeve za različite aspekte života koristeći alate Accesss-a i bogato vlastito iskustvo.

U individualnom radu s klijentima facilitira svjesnost, osnažuje i uklanja limitacije kroz verbalno procesiranje, alate Acces-sa i BARS, tjelesne energetske procese i Simfonija mogućnosti energetske tretmane.