ODLUČNIM KORACIMA NAPRIJED

„Odluka nije cilj, ona je sredstvo za postizanje ciljeva“
Donijeti odluku može svatko, no donijeti pravu odluku u pravo vrijeme je za svakoga izuzetan potez.
Mnogima od nas zadaju glavobolje donošenje odluka, a još više ako one moraju biti trenutačne. Očekuje se od nas da budu odlične i da zadovolje većinu.

Netko u nekim situacijama odlično donosi mnoge odluke i zadovoljan je sobom dok već u nekim drugim, možda privatnim, situacijama podlegne. Donositi ispravnu odluku za određeni sadržaj nitko nas nije poučio jer nije mogao. Svatko donosi odluku na drugačiji način. Za svakoga od nas donošenje odluka je specifičan proces. Dvije različite osobe, i kada donesu istu odluku, nisu je donijele na isti način jer su im ciljevi, želje i potrebe različiti.

Osim što prije odluka trebamo jasno znati što želimo, to isto treba biti u skladu s našim vrijednostima. Prije donošenja odluka teren mora biti kristalno jasan, ako to nije odluku nećemo moći dati ili ćemo je dati naprečac i njome biti nezadovoljni.

Sjetite se situacija u kojima ste odluku donijeli izuzetno sigurno bez oklijevanja i znali ste da radite dobru i ispravnu stvar. Već prije donošenja odluke bili ste apsolutno svjesni da je to najbolji odabir i niste nikada pogriješili. Pokušajte se vratiti unazad i preispitati sebe koliko vam je bila kristalno čista slika prije same te odluke.

Kad je teren čist u startu, više ne dvojite hoćete li povući potez ili nećete. Vi samo idete.
Proces donošenja odluka može se činiti vrlo kompliciranim, što on i jest, no naučimo li u cijelosti proći svaki korak do krajnje akcije, proces postaje naša nova navika ponašanja koju obavljamo s lakoćom.

Kome je namijenjena ova radionica:
Svima koji imaju potrebu učiniti svoj svijet donošenja odluka zadatkom u kojem guštate.

Razine koje se prolaze na radionici:

  • Prepreke na putu donošenja odluka
  • Donošenje krivih odluka-što onda
  • Stilovi donošenja odluka
  • Kojem stilu vi pripadate
  • Strategije donošenja odluka
  • Koraci u donošenju odluka
  • Koraci nakon donesene odluke
  • Ekologičnost donesene odluke

Nauči kako, samo odlučnim koracima ideš naprijed!!!

Održavanje radionice:
12.10.2017. / 18 – 21 sat / Centar za kulturu Novi Zagreb / Trg Narodne zaštite 2, Savski gaj

Cijena radionice, uplata i prijava:
Cijena radionice je 300 kuna
Plaćanje potrebno izvršiti putem uplate na IBAN: HR 4523300031154058915 ili na prvom susretu u gotovini(obavezno napomenuti pri prijavi)
Prijavu je potrebno napraviti putem e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radionica može prihvatiti najviše 10 polaznika, te svoj dolazak osigurajte na vrijeme.
Prijave se primaju do najkasnije 5 dana prije početka radionice.

NAPOMENA:
Svi polaznici radionica mogu dobiti ako žele i iskoristiti pristupačniju cijenu usluge TOP PROMO COACHING http://coachingflow.com/usluge/top-10-promo-coaching/.
Ili već imate nekog vama dragog kome bi ustupili ovaj povoljan pristup individualnog coachinga

Moderatorica i autorica radionice :
Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP practitioner / Theta healing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher