Metoda fraktalnog crteža - Osnovni program I dio u Zagrebu!

Znaš li kako nacrtati autoportret, zatvorenih očiju, jednom neprekinutom linijom?
Kako u crtežu prepoznati svoja ograničavajuća vjerovanja?
Znaš li kako crtanjem korigirati svoje unutarnje stanje?
Dođi na radionicu i saznaj!

😀
Rad po Metodi fraktalnih crteža autorice Tanzilije Polujahtove, ruske znanstvenice, kliničke psihologinje i obiteljske terapeutkinje, tijekom kojeg ćeš dobiti informacije o metodi i njenim dobrobitima. Imat ćeš priliku nacrtati svoj prvi dijagnostički crtež i učiti kako se crtaju korekcijski crteži.
Puni naziv metode je Fraktalna metoda analitičke dijagnostike, prognoziranja i korekcije čovjekovog fizičkog i emocionalnog stanja.

Crtanje fraktalnih crteža potiče osjećaj uzemljenja, samopouzdanja, utiče na socijalizaciju, lakšu komunikaciju i oslobađanje kreativne energije.

Brojne studije i klinički testovi potvrđuju terapeutske učinke, brže oporavljanje od bolesti, lakše podnošenje svakodnevnog stresa, lakše pokretanje procesa samoregulacije emocija i balansiranja.
Fraktalni crtež se izvodi zatvorenih očiju, a čovjek crtajući ga u njega prenosi svoja unutarnja stanja, vjerovanja, ograničenja ali i potencijale. Autorica je razvila ključ kojim dešifriramo dijagnostički crtež, otkrivamo područja gdje je pojačani stres a gdje leže potencijali te da li su ti potencijali realizirani. Potom ako želimo otvoriti te potencijale, korigirati stanja i emocije crtamo ciklus korekcijskih crteža prema točnom rasporedu i pravilima uz praćenje mentora.

Metoda je namijenjena svima koji žele poboljšati kvalitetu vlastitog života, ali može se upotrijebiti i u radu s drugim ljudima svih uzrasta. Umijeće crtanja i talent nisu važni jer se crta zatvorenih očiju a mnogi su otkrili nevjerojatne talente za crtanje iako su prije susreta s fraktalnim crtežima mislili da ne znaju crtati.
Ova razina znanja o metodi je dovoljna za osobni razvoj a nastavkom školovanja, pohađanjem obaveznih i fakultativnih programa/radionica te polaganjem ispita u nekoliko stupnjeva, moguće je metodu koristiti i kao alat za rad sa klijentima.

Termin radionice je:
10.02.2018. od 10-18:30 h.
🏢
Radimo u prostoru HUB385, Petračićeva 4, u Zagrebu.
Cijena programa, 8 sati rada, skripta i praćenje tijekom crtanja mini ciklusa, je 750 kn.
Sav materijal je osiguran i nije potrebno nikakvo predznanje, niti vještina crtanja.
🖍
Prijave na ana@becreative.hr
📬
Po prijavi dobiješ podatke za uplatu. Rezervacija mjesta je obavezna jer radimo u malim grupama.
Radionicu vodi Ana Pavičić, certificirana od autorice metode Tanzilije Polujahtove, za vođenje radionica i podučavanje.

Art terapeutkinja u edukaciji (Art Therapy Centar Metafora, Barcelona; Creative Expressive Arts Therapy, dr. Avi Goren-Bar; Vedic Art) slikarica, ThetaHealing® praktičarka i vlasnica BeCREATive - Studija za razvoj potencijala.

bc logo
BeCREATive - Studio za razvoj potencijala
Petračićeva 4, 10000 zagreb
+38598485595
www.becreative.hr