Kreativno pisanje - radionica

Htjeli biste svoje misli staviti na papir a ne znate kako početi ? Pišete a nemate nikakvu povratnu informaciju o svom radu ? 

S novom radionicom kreativnog pisanja " Nađi se u prozi " možete dobiti odgovor na većinu vaših dvojbi ,naučiti ponešto novog o pisanju a i o sebi.

Radionica polaznicima nudi od osnovnih tehnika pisanja , karakteriziranja likova, odabira naslova ,zapleta, raspleta i kraja i specifičnosti pojedinih žanrova do poslovne strane pisanja ( gdje i kako objavljivati te što očekivati od karijere pisca u Hrvatskoj).

Uz samu teoriju žanrovske književnosti polaznici će kroz niz vježbi,analiza, pisanja i čitanja moći pronaći sebe odnosno svoj put u spisateljskim vodama.

Prijave su u tijeku.

O voditeljici:
Milena Benini diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na sveučilištu u Oxfordu a pri zagrebačkom Centru za ženske studije završila je opći program kao i program feminističkog pristupa popularnoj kulturi.Kao prevoditeljica i urednica surađivala je s brojnim domaćim i stranim nakladničkim kućama i institucijama.Radila je kao predavačica u Zagrebačkom centru za poduku. Surađuje na brojnim projektima kao predsjednica, žiri ili članica Organizacijskog odbora na području književnosti.
Pripovjetke i članke objavljuje u brojnim domaćim i stranim časopisima.Dobitnica je pet nagrada SFera.
Pripovjetke su joj prevođene na više jezika.
Roman Svećenica Mjeseca bio je u najužem izboru za T-portalov roman godine 2015.

Organizacija : Udruga Nova stranica Zagreb
Mjesto održavanja : Centar za kulturu Trešnjevka
Voditeljica : Milena Benini
Fond sati : 40 građanskih sati
Početak : 01.02.2018. ( četvrtak )
Termin: četvrtkom od 18 – 20 h
Cijena : 1000 kuna
Za sve dodatne informacije : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 0959981900 (Romina Bengez)

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Broj polaznika je ograničen.

Romina Bengez
predsjednica Udruge Nova stranica
095 998 19 00

 ♦