Umijeće objektivne komunikacije

U ovom informatizacijskom vremenu primamo, šaljemo i procesuiramo veliki broj poruka svakog dana. Ali uspješna komunikacija je mnogo više od razmjenjivanja informacija, to je također razumijevanje osjećaja koji se kriju iza tih informacija.

Što nas je potaknulo da pokušamo rasvijetliti poveznicu između komunikacije i gnoze?
Filolozi porijeklo pojma „komunikacija“ stavljaju u vezu s duhovnim. Temelj riječi „communis“ znači, naime: zajednički služiti. A „communio“ je pojam antičkih misterija za zajedništvo Boga i čovjeka.

Lako je bježati u 'duhovne sfere' – svakodnevna komunikacija je mjesto gdje počinje prava duhovnost.

Međunarodna škola Zlatnog ružina križa, Lectorium Rosicrucianum s radošću Vas poziva na
ovakvo otkrivanje. Pridružite nam se na

OTVORENIM GNOSTIČKIM RAZGOVORIMA
s okvirnom temom „Umijeće objektivne komunikacije“

Događanje će se održati u srijedu, 31.siječnja 2018. god. s početkom u 19:30 sati u prostorijama Centra Lectorium Rosicrucianum, Republike Austrije 9, Zagreb (dvorišna zgrada).

Prijave nisu potrebne, ulaz je slobodan i besplatan, a dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo ili prethodno znanje. Jedino što je potrebno jest otvoreno srce koje je zakucalo brže nakon što je pročitan ovaj oglas.
Učenje Lectorium Rosicrucianuma je opširno i nemoguće ga je sažeti u par rečenica. Radi se o gnozi, o unutarnjoj istini, o unutarnjem doživljavanju božanskoga u nama, o traženju odgovora na temeljna ljudska pitanja tko sam, kuda idem i koja je svrha moga života.

Gnostički razgovori su razgovori od srca k srcu. Moguće je da vaša nutrina zadrhti od prepoznavanja, a moguće je i da se ne dogodi ništa. Ne nudimo vam senzacionalna otkrića, ne obećavamo ništa, ali Vaš dolazak može biti početak velike avanture pronalaženja vlastite autentičnosti i bliženja univerzalnoj istini. Radi se o procesu kojem smo izloženi i mi koji vas dočekujemo.

Pratite nas na našoj Facebook stranici Lectorium Rosicrucianum Hrvatska.