Metoda fraktalnog crteža - uvodna radionica u Zagrebu!

VEČERNJI TERMIN!
?
Znaš li kako nacrtati autoportret, zatvorenih očiju, jednom neprekinutom linijom?
Kako u crtežu prepoznati svoja ograničavajuća vjerovanja?
Znaš li kako crtanjem korigirati svoje unutarnje stanje?
Dođi na radionicu i saznaj!
?

Rad po Metodi fraktalnih crteža autorice Tanzilije Polujahtove, ruske znanstvenice, kliničke psihologinje i obiteljske terapeutkinje, tijekom kojeg ćeš dobiti informacije o metodi i njenim dobrobitima. Imat ćeš priliku nacrtati svoj prvi dijagnostički crtež i učiti kako se crtaju korekcijski crteži.

Puni naziv metode je Fraktalna metoda analitičke dijagnostike, prognoziranja i korekcije čovjekovog fizičkog i emocionalnog stanja.
Crtanje fraktalnih crteža potiče osjećaj uzemljenja, samopouzdanja, utiče na socijalizaciju, lakšu komunikaciju i oslobađanje kreativne energije.
Brojne studije i klinički testovi potvrđuju terapeutske učinke, brže oporavljanje od bolesti, lakše podnošenje svakodnevnog stresa, lakše pokretanje procesa samoregulacije emocija i balansiranja.

Fraktalni crtež se izvodi zatvorenih očiju, a čovjek crtajući ga u njega prenosi svoja unutarnja stanja, vjerovanja, ograničenja ali i potencijale. Autorica je razvila ključ kojim dešifriramo dijagnostički crtež, otkrivamo područja gdje je pojačani stres a gdje leže potencijali te da li su ti potencijali realizirani. Potom ako želimo otvoriti te potencijale, korigirati stanja i emocije crtamo ciklus korekcijskih crteža prema točnom rasporedu i pravilima uz praćenje mentora.

Metoda je namijenjena svima koji žele poboljšati kvalitetu vlastitog života, ali može se upotrijebiti i u radu s drugim ljudima svih uzrasta. Umijeće crtanja i talent nisu važni jer se crta zatvorenih očiju a mnogi su otkrili nevjerojatne talente za crtanje iako su prije susreta s fraktalnim crtežima mislili da ne znaju crtati.


Termin radionice je:
24.04. od 18-21 h.

?
Radimo u lijepom prostoru, kvart Dugave, Zagreb.

Cijena programa, 3 sati rada, je 300 kn.

Sav materijal je osiguran i nije potrebno nikakvo predznanje, niti vještina crtanja.

?
Prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Rezervacija je obavezna jer radimo u malim grupama.
Po prijavi dobiješ podatke za uplatu.

Radionicu vodi Ana Pavičić, certificirana od autorice metode Tanzilije Polujahtove, za vođenje radionica i podučavanje.
Art terapeutkinja u edukaciji (Art Therapy Centar Metafora, Barcelona; Clinical Expressive Arts Therapy, dr. Avi Goren-Bar; Vedic Art) slikarica, ThetaHealing® praktičarka i vlasnica BeCREATive - Studija za razvoj potencijala.
bc logo