Poziv na edukaciju za primjenu integrativnih ekspresivnih metoda programa ljubav u pokretu

Poštovane kolegice i kolege,
s radošću Vas pozivamo na edukaciju iz integrativnog ekspresivnog pristupa PPLJUP odnosno tehnika koje proizlaze iz ART TERAPIJE, terapije PLESOM I POKRETOM, terapije SMIJEHOM i PSIHODRAME za rad s djecom, mladima i odraslima.
Edukacija se odrzava 7. i 8. svibnja 2018. u Rijeci u Hotelu Neboder.

Riječ je o edukaciji koja se bazira na iskustvenom, dožiljajnom učenju odmah primjenjivih tehnika te metoda koje su izrasle iz drugih ekspresivnih i kreativnih područja rada. Edukaciju vode renomirani stručnjaci i ovlašteni edukatori budućih terapeuta.

Na edukaciju se mogu prijaviti socijalni pedagozi, psiholozi, pedagozi, socijalni radnici, logopedi, rehabilitatori, učitelji/nastavnici, odgajatelji, liječnici i drugi odgovarajući profili zdravstvenih radnika, radni terapeuti, certificirani treneri i edukatori te drugi stručnjaci iz odgovarajućih društveno-humanističkih profesija.

Edukacija se sastoji od više modula. Svi navedeni mogu sudjelovati na edukaciji 7. i 8. Svibnja 2018. te nakon iste mogu odmah primjenjivati naučene tehnike u svom svakodnevnom stručnom radu. Prema uvjetima ove edukacije, prije završetka oba modula (svibanj i studeni), ne stječu pravo na primjenu zaokruženog programa PPLJUP te ne dobivaju Priručnik PPLJUP1, ali stječu pravo na primjenu svih vježbi, znanja i tehnika koje su naučili na edukaciji u svom radu s korisnicima/učenicima/pacijentima/ klijentima. Priručnik i pravo na primjenu PPLJUP1 stječu nakon završetka oba modula edukacije PPLJUP1 (preostali modul planira se u studenom 2018.g.).
Edukaciju vode renomirani stručnjaci i ovlašteni edukatori iz navedenih tehnika
ppupljub 1

ISHODI edukacije/edukacija omogućuje:
- primjenu naučenih tehnika u vašem radu s djecom, mladima i odraslima te tvrtkama
- pokretanje provedbe novog oblika grupnog rada s djecom i mladima ili odraslima u Vašoj praksi, odnosno primjenu integrativno ekspresivnog pristupa pod nazivom Program „Ljubav u pokretu“ (temeljem dobivenog Priručnika)
- sudionici mogu odmah po završetku edukacije primijeniti stečena znanja i vještine i konkretne tehnike u radu s klijentima (edukativni, terapijski, trenerski rad).
- metode i tehnike su prilagođene grupnom radu, a pojedine se mogu koristiti i u individualnom radu. Primjenjive su u radu s djecom i mladima, a dobar dio tehnika je primjenjiv u radu s odraslima (za tvrtke, ustanove i pojedince).

Po završetku edukacije PPLJUP1 dobiva se:
1) Potvrda o sudjelovanju odnosno stručna iskustvena edukacija s odmah primjenjivim tehnikama rada
2) Priručnik PPLJUP1 (120 stranica) na CD-u s opisom programa Puni potencijal Ljubav u pokretu odnosno sa svim detaljno razrađenim radionicama za rad s djecom i mladima, a većina tehnika se može provoditi i sa odraslima (treninzi, grupni i individualni osobni rast i razvoj, team building, radionice).
3) Razmjena iskustava i povezivanje s kolegama sličnih interesa iz raznih dijelova RH
4) Pravo na korištenje programa pod predviđenim uvjetima i na korištenje promotivnog seta.

Priručnik PPLJUP1 sadrži zaokruženu cjelinu (120 stranica):
• opis programa, upute za provedbu i metode evaluacije
• 12 razrađenih radionica/susreta u trajanju 60-90 minuta, a predviđene su kao ciklus provedbe u trajanju od 3 mjeseca. (za djecu, mlade ili za odrasle)
• 1 predavanje/radionicu za roditelje (u slučaju rada s djecom i mladima)
• 1 stručno predavanje za odgojno-obrazovne djelatnike/odgajatelje/djelatnike iz socijalne i zdravstvene skrbi
• popis preporučene literature

Nakon završetka edukacije PPLJUP2 dobiva se novi stručni priručnik s novim radionicama i tehnikama rada – Priručnik PPLJUP2.
ppupljub 2
Cijena edukacije za oba modula iznosi 4,500 kn . Postoji i mogućost plaćanja odvojeno za svaki modul, u tom slučaju cijena prvog modula ( za 7.i 8.5.2018.) iznosi 2,000 kn , a drugi modul (studeni 2018) 3,300 kn.
Uz navedene mogućnosti plaćanja postoji i mogućnost uplate donacije u minimalnom iznosu od 3.950 kn. Donacijom potičete projekt Puni Potencijal Ljubav u Pokretu koji se besplatno održava u školama diljem Hrvatske. Uz poticanje programa donacijom ostvarujete i besplatnu edukaciju za oba modula i sve ostale mogućnosti koje se dobivaju normalnom uplatom.

S obzirom da je preostalo još malo dana do edukacije nudimo i posebnu last minute ponudu.
Dakle svi koji dovedu još jednog polaznika ostvaruju sniženu kotizaciju za ovaj modul 7. i 8. svibnaj 2018.g.: oba polaznika plaćaju kotizaciju od 1600,00 kn (svaki po 1.600,00kn) umjesto 2000,00 kn

Rok prijave je 2. svibnja. 2018. ili do popunjenja preostalih mjesta slanjem ovjerene skenirane prijavnice na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve dodatne informacije vezane uz edukaciju (poziv, program i prijavnica) nalaze se na linku http://centarsreca.hr/pp-ljubav-u-pokretu-poziv-na-edukaci…/

Video spot - prikaz rada s djecom:



Dobrodošli.