RADIONICA: ANALIZA RUKOPISA I TERAPIJA RUKOPISOM

ZAGREB, 23/02/2019, 10.00-14.00

Jeste li ikad, zagledavši se u svoj rukopis zaključili kako mora da ste u nečemu stvarno posebni, budući da je i vaš rukopis specifičan? Što je vaš rukopis „specifičniji“, to ste i sami „posebniji“. Vrijedi naravno i obrnuto.

Želite li doznati koju vašu posebnost otkriva vaš rukopis, koje se vaše jake, a koje slabije karakterne osobine mogu iz njega pročitati, te kako ove druge popraviti, ova je radionica za vas!

Što iz rukopisa možete pročitati?
Rukopis je poput skena vašeg mozga. Iz njega je moguće iščitati strahove s kojima se borite, ljutnju, sramežljivost ili nesigurnost; indirektno je pokazati i koliko ste inteligentni. On će pokazati kako sami sebe doživljavate i kakva uvjerenja imate o sebi, doživljavate li svijet kao ugodno mjesto za život, ili pak stalno očekujete da se dogodi nešto loše...Pokazati će i kakve odnose stvarate, i općenito, kako se ponašate u socijalnom kontekstu, kako se ponašate poslovnom okruženju, u emocionalnim donosima, kolika je snaga vaše seksualnosti.... Pokazati će i vaše talente, sposobnosti i vještine, i još puno toga...

No baš kao što iz rukopisa možete puno doznati o sebi (o svojim potencijalima, ali i problematičnim područjima), tako spoznaje do kojih dolazite grafološkom interpretacijom svog rukopisa možete iskoristiti i za osobni razvoj! Naime vježbanjem drugačijeg rukopisa, svojemu mozgu šaljete nove, ciljane impulse koji će potaknuti stvaranje novih neuronskih staza u vašem mozgu. Na taj će način neželjene karakterne osobine slabjeti, a razvijati će se one koje su nedovoljno razvijene (npr. upornost, ustrajnost, usredotočenost, itd.).

Što ćete naučiti na ovoj radionici?

- Kako iskustva oblikuju vašu osobnost i kako osobnost određuje vašu realnost,
- Kako je rukopis povezan s onime što se događa u mozgu, i kako iz oblika slova prepoznati ponašanje u svakodnevnim situacijama,
- Kako pročitati karakter iz rukopisa: posebno ćemo ograđivati grafološke simbole koji se vezuju uz različita područja života (razina energije, mentalni procesi, emocionalni aspekt, emocionalna zrelost i stabilnost, seksualnost, samopouzdanje i samopoštovanje, odnosi, komunikacijske sposobnosti, talenti, problematična područja), kako biste sami, iščitavajući rukopis bili u stanju konstruirati vlastiti (i tuđi) psihološki profil,
- Kako ciljanom promjenom rukopisa, i slanjem drugačije poruke svojemu mozgu utjecati na promjenu neželjenih karakternih osobina (reprogramirati um), te malo po malo konstruirati upravo onakvu osobnost kakvu želite.

Radionicu vodi mr.sc. Egli Ilić, grafološka analitičarka i jedina grafoterapeutkinja u Hrvatskoj, stoga su i znanja koja ćete na radionici dobiti jedinstvena, i ne možete ih dobiti na drugome mjestu u Hrvatskoj.

Datum i sat radionice: 23/02/2019, od 10.00 do 14.00
Mjesto održavanja: Udruga „Idemo“, Ilica 73, Zagreb
Ulaganje: 300 kuna po osobi/250 kuna za osobe koje sa sobom povedu još jednu osobu
Prijave: egliilic@gmail.com, 091 5566 980 najkasnije do 21/02/2019

Napomena: Više o ovoj temi možete vidjeti i čuti iz ovog linka ili pročitati ovdje