ANALIZA RUKOPISA – duboki uvid u strukturu vaše osobnosti

Povoljnije cijene tijekom prosinca

Rukopis je otisak uma, i sve što se u umu događa, odražava se u potezima koje činimo dok pišemo.

Iz rukopisa je primjerice moguće saznati imate li energije i ustrajnosti da biste svoje ciljeve realizirali ili ste energetski istrošeni i ne možete se pomaknuti; jeste li introvertirani ili ekstrovertirani, kreativni ili analitični - upravljaju li vašim odlukama emocije ili razum; volite li više raditi s rukama ili glavom, u uredu ili na otvorenom; učite li i zaključujete brzo, ili ste u tome sporiji od kornjače;  jesu li vaše komunikacijske vještine toliko dobre da ste sposobni i žednog preveslati preko vode, ili pak niste u stanju niti gladnome prodati kruha; možete li se opustiti i uživati, u životu i u krevetu, i pri tome zadovoljiti i sebe i partnera(icu), ili ste u životu i krevetu nespretni, dosadni i nemaštoviti...Sve to, i još puno toga otkriva analiza vašeg rukopisa..

Kod izrade grafološke analize, vaša se osobnost analizira kroz više od deset područja života. Ona vam pomaže da bolje razumijete sebe, svoje reakcije i ponašanje, ali i stvari koje vam se u životu događaju. Daje vam smjernice kako najbolje iskoristiti svoje potencijale, a pomaže vam i da osvijestite područja koja vas sputavaju i onemogućavaju u ostvarivanju vaših ciljeva.   

Iskoristite popust koji traje tijekom prosinca i poklonite sebi ili nekoj dragoj osobi originalan božićni poklon – grafološku analizu.

Cijena analize tijekom prosinca: 300 kn (umjesto 350)

Sve što je potrebno za analizu jest stranica-dvije uzorka rukopisa ispisanog na papiru bez crtica (A4 – prihvatljiva je i skenirana kopija).

Analizu izrađuje Egli Ilić, grafološki analitičar s međunarodnom diplomom iz grafologije.

Za više informacija i naručivanje analize, nazovite 091 5566980 ili pošaljite poruku na egliilic@gmail.com.