Ples iskonske ženstvenosti, mini - radionica

Centar Apolon Zagreb, Derenčinova 1/IV, najavljuje mini-radionicu „Ples iskonske ženstvenosti u subotu, 2. rujna 2017. u 16.30 sati, koja je ujedno i najava za početnu grupu redovitog tečaja trbušnoga plesa, koji počinje u srijedu, 6. rujna 2017.

Na dva i pol satnoj radionici prvo ćemo raditi zagrijavanje, zatim tehniku pokreta, koje ćemo spojiti u kratku koreografiju i koju ćemo prema kraju radionice uvježbati, a naše druženje na radionici završit ćemo istezanjem mišića i opuštanjem. Koreografija će ostati kao podsjetnik za vježbanje onoga što smo naučili na radionici i kada doma poželite zaplesati. Za radionicu odjenite udobnu odjeću u kojoj se možete lako kretati (majica, trenirka, tajice), čarapice – plešemo bosi, i ponesite šal ili maramu koju možete vezati oko bokova.
Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje jer je radionica namijenjena potpunim početnicama.  Ovo je također izvrsna prilika svima onima koji se predomišljaju oko upisivanja tečaja trbušnoga plesa da ga dođu isprobati plesati. Sudjelovanje na radionici nije preduvjet za upis redovitoga tečaja.

Iako je riječ o plesu, trbušni ples sâm po sebi podrazumijeva vježbanje fleksibilnosti čitavoga tijela, a poglavito torza, pa je zato iznimno zdrav već kao sâma tjelovježba. Nema dobnih ograničenja, i žene u trećoj životnoj dobi bez problema svladavaju pokrete, naravno, svatko prema svojim mogućnostima. Također, nema ograničenja na temelju tjelesne mase, kondicije i sl. Ovaj ples uči se ponajprije za vlastito zadovoljstvo u pokretu i u osvješćivanju vlastitog tijela.

Donacija za radionicu iznosi 100 kn (75 kn za članove Apolona). Zbog ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje na radionici potrebno se predbilježiti osobno u Centru Apolon ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka 31. kolovoza 2017., a predbilježba postaje važeća uplatom cjelokupnog iznosa donacije.

Za ranije uplate donacije koje budu napravljene do utorka 29. kolovoza 2017., odobravamo 20% popusta na iznos donacije.  Polog je nepovratan, osim u slučaju da organizator otkaže radionicu.

Na radionici smo osigurali dva gratis mjesta za osobe koje su trenutno nezaposlene, a u posljednih 12 mjeseci nisu besplatno sudjelovale u nekom programu u Centru Apolon. Za ova mjesta  potrebno se prijaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Mjesta će se popunjavati prema redoslijedu pristizanja prijava na navedenu e-mail adresu te ćemo Vas obavijestiti dan prije radionice je li Vaša prijava stigla među prvima. Status nezaposlenosti potrebno je dokazati potvrdom o nezaposlenosti  područnoga ureda Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Instruktorica koja će voditi radionicu i tečaj, Sonja, bavi se plesom dugi niz godina, a posvetila se orijentalnome plesu od samog početka 2005. godine. Pobijedila je na natjecanju u orijentalnome plesu 2008. godine, nakon čega je počela poučavati ples i time stekla bogato instruktorsko iskustvo. Iza nje je opsežno plesno školovanje u Hrvatskoj, Egiptu, Mađarskoj i Sloveniji kod vodećih hrvatskih i svjetskih učitelja orijentalnoga plesa.  

​Veselimo se druženju s vama!​

Više na stranici: https://apoloncentar.wordpress.com/2017/08/20/ples-iskonske-zenstvenosti-mini-radionica-2-9/
​Predbilježbe i informacije: ​Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 095 816 88 1


Apolon Centar
za zdrave stilove života
Derenčinova 1/ IV.kat  10 000 Zagreb, HR

OIB: 68531770540

tel: +385 (0)95 816 88 18,
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Social media contacts:
Webpage  www.apoloncentar.hr
Facebook business page  www.facebook.com/ApolonCentarZagreb
LinkedIn   hr.linkedin.com/pub/jasna-maceljski/1a/994/902/
Google+   plus.google.com/u/0/107490931596105554591
YouTube: Apoloncentar Zagreb

--
Srdačno Vaša,

Jasna Maceljski, prof.
voditeljica centra, 
instruktorica yoge, pilatesa, 
holističkog plesa i pokreta
sportsko--medicinski maser
bioenergetski terapeut
Egoscue terapeut