Radionica ECSTATIC SPIRIT DANCE

Ecstatic Spirit Dance kreiram kao prostor za međusobno povezivanje, inspiraciju, istraživanje ljubavi, Svemira i svega onoga što se kroz nas želi izraziti.

Moja je želja otvoriti vrata ekstazi....svoj punoći života koja se želi izraziti kroz nas. Let's open our wings!

Na Ecstatic Spirit Dance-u ćemo se družiti, povezivati, dijeliti, pokretati i osloboditi životnu energiju koju tijekom svakodnevnice često zaustavljamo, potiskujemo, zaleđujemo i zbog toga prestanemo biti spontani i autentični… nestaje ekstaza, ljepota, inspiracija, ljubav i radost življenja.
Let's bring the ecstasy alive! And let's share it!

Neka zaplešu duša i tijelo. Možda se čak i zaljubite!

Ecstatic Spirit Dance je praksa svjesnog pokreta koja nema unaprijed određenu formu i nije potrebno nikakvo predznanje. To je praksa kroz koju se oslobađamo potisnutih emocija, fizičkih napetosti, trauma, stresa, strahova i dopuštamo si propustiti energiju u bilo kojem obliku se ona pojavi. Pokrećemo „zaleđene“ dijelove sebe i na taj način oslobađamo ono što je potisnuto, zgrčeno, zaboravljeno i zarobljeno unutar našeg duh-tijelo sustava. Pretvaramo se u svjedoka promjene i polako otvaramo prostor da zaronimo dublje u vlastitu ESENCIJU. Koliko smo hrabri predati se procesu toliko snažno sam proces iscjeljuje.

Plešemo bosi, u ugodnoj odjeći, na ples dolazimo bez utjecaja alkohola ili drugih opijata. Tijekom plesa ne razgovaramo. U kontakt sa drugima ulazimo ako postoji obostrani impuls ili se radi određena kontakt vježba. Ecstatic Spirit Dance je meditacija u pokretu, iscjeljenje, molitva i sve ono što kroz sebe unesete u taj ples.

Ponesi bočicu vode, povez za oči, dekicu, prostirku i otvorenost za nove impulse!

Voditeljica: Iva Solarević Jeličić

Gdje: MBS Centar, Ilica 47 (ulaz nakon Zagreb parkinga), Zagreb

Kada: Provjeri raspored programa

Datum održavanja: 20.01.2018.
Vrijeme: 18.30 – 21.30h
Participacija: 100kn
info i prijave: iva.solarevic@gmail.com| 091 520 6461

Organizirajte Ectstatic Spirit Dance u svom prostoru ili na svom eventu i slobodno nam se javite oko detalja!
Podijelite ovo sa svojim prijateljima

Iva Solarević Jeličić prof.
+385(0)91 520 6461
www.solar-spirit.net