MEDITATIVNI PLES I ZDJELE

Nakon ljetne pauze, i mnogo vaših upita, pripremili smo poseban termin u prekrasnoj Dvorani kulture Joge u svakodnevnom životu, na Pećinama u Rijeci. Čeka Vas izuzetan glazbeni set, i duboka meditacija uz zdjele na kraju programa. Dovoljno da ste na sedmom nebu danima ;-)

Pozivamo Vas na program gdje ste savršeni samim svojim postojanjem, gdje je svaki Vaš pokret savršen i gdje se možete opustiti kako bi to savršenstvo zapamtili i primijenili slijedećih dana u "stvarnom životu".

DREAMDANCE JE - Meditativno vrlo intenzivno "slobodno" kretanje - plesanje (bez zadane koreografije). Pravi "shortcut" za spajanje sa samim sobom, osvještavanje svoje savršenosti i način da se osjetite svježe, razgibano, zadovoljno,...što je i prvi faktor da budete dovoljno opušteni da vam se lakše ispune snovi i misli budu fokusirane. Opuštenost i zadovoljstvo, uz zahvalnost, glavna su stanja potrebna da napredujete u bilo kojem smislu - Ljubavno, Poslovno, Zdravstveno...

Program se organizira periodično, samo onda kada voditelj osjeti spremnost i potrebu da podijeli trenutke plesa sa drugima. Upravo stoga je ovo iskustvo posebno.

"Ne volim previše pričati o programu jer želim izbjeći stvaranje "očekivanja", a spontanost je vrlo važna prilikom prakticiranja ovog plesa. Dovoljno je tridesetak minuta zagrijavanja, laganih uputa i disanja, koncentriranja na sebe, prostor i glazbu, da doživite posebnu slobodu i apsolutni spoj sa samim sobom a ujedno i glazbom, kroz slijedećih 2-3 sata pokreta. DreamDance Vas zagrije, razgiba, opusti, oslobodi, i vrati vas tamo gdje spadate - u savršenstvo. Zvuk više nije pjesma, on je val koji jašete, osjećajući svaki svoj atom. Vaše poimanje glazbe i pokreta se mijenja. Pustite se čitanja i pitanja. Jednostavno - osjetite trebate li prisustvovati ovome" Pillot (voditelj)

Trajanje 90-120 minuta.

10.11.2018. subota, 18h
Dvorana kulture Joge u svakodnevnom životu, (Pećine, Rijeka)

Prijave i rezervacija


den-dream-dance