S- DANCE tečaj koji se nakon 10 godina ponovno vraća u Apolon! 

Poštovane polaznice!
Iznimno mi je veselje obavijestiti Vas, da S – DANCEtečaj (sa S -faktorom na prostirci) počinje sa novom sezonom od 07.02. 2020. (petak) od 20:00- 21:15.
Svakog petka i drugog utorka u Apolonu od 20:00 - 21:15h
„Ništa nije moćnije ni erotičnije nego žena kojoj se ne žuri.“ (Sheila Kelly, autorica)

Kakav je to program?
Oblik rekreacije, zabave i  opuštanja kroz ples i pokret.
Sjedinjuje ples, i senzualne vježbe na prostirci za oblikovanje ženskog tijela.
S – DANCE posebna je vrsta fitnessa prilagođena isključivo ženama. Kroz kombinaciju vježbi i plesa, pruža zdrav kardio trening, jača muskulaturu, isteže tijelo, povećava gipkost i fleksibilnost te povećava razinu energije. Ujedno jača samopouzdanje i oblikuje čvrsto tijelo, čuvajući pritom ženske obline. 
S-DANCE je moderni program vježbi koji objedinjuje dobrobiti vježbi S - faktora na prostirci (bez šipke) osmišljen posebno za žene za povećanje ženstvenosti, senzualnosti, sigurnosti i samosvijesti. Koristi tehnike plesa, istezanja i rekreativno je zabavan. Žene ga obožavaju , jer iako je zahtjevan, za razliku od nekih drugih programa gimnastike, dizaniran je specijalno za žensko tijelo (koje je u obliku slova S), te osim što razvija unutrašnji osjećaj ženstvenosti, gracioznosti i ljepote, djeluje ciljano na specifično ženske atribute: noge, stražnjicu i bokove. Oblikujte i ojačajte tijelo na zabavan način, poboljšajte držanje, budite S - Svoje!
Program je otvoren za sve žene bez obzira na kondiciju, konstituciju, dob ili prethodno iskustvo vježbanja.

Koje su dobrobiti?
Izvrstan kardiovaskularan program. Gradi tonus mišića, učvršćuje čitavo tijelo, povećava gipkost, pomaže u smanjenju tjelesne težine i podiže nivo energije. Gradi snagu i eleganciju, jača samopouzdanje i ženama pruža nov osjećaj za doživljaj vlastitog tijela. Poboljšava se koordinacija. Korak dalje od fitnesa, pruža poseban osjećaj samopouzdanja i senzualnosti.

Za što se preporučuje?
Na fizičkom planu za iscjeljivanje ženskih organa (pms, bolne mjesečnice, menopauza), dok na psihičkom pomaže pri prihvaćanju vlastitog tijela, razvija samopouzdanje, kreativnost i radost. Razvija otkrivanje ženstvenosti. Poboljšava plodnost i pomaže pri teškoćama kod začeća,  jer se poboljšava cirkulacija u zdjelici i zdjeličnim organima. Na energetskoj se razini kroz pokret otklanjaju emotivne blokade.

Što ćete ostvariti?
Ono što S – DANCE razlikuje od ostalih vrsta fitnessa je naglasak na senzualnosti ženskog tijela. Fokus je na što sporijim pokretima kojima se postiže kontrola na fizičkoj, a istovremeno prepuštenost na psihičkoj i duhovnoj razini. Cilj je osvijestiti i osloboditi senzualnost i ženstvenost koja se krije u nama, istovremeno radeći kvalitetan trening koji jača našu fizičku snagu.
Ovdje se radi naglasak na vježbama za ženske obline, a to su noge, stražnjica i bokovi, dok se ostala muskulatura, poput trbuha, ruku i leđa, razvija i oblikuje lakšim intenzitetom kako bi postigli čvrstoću uz istovremeno zadržavanje ženstvenog izgleda. Vaše će se tijelo lijepo oblikovati, kretati ćete se lepršavo, a osmijeh vam neće silaziti s usana.

Kako izgleda sat?
Izvode se vježbe S- faktora na prostirci, rastezanje, vježbe za ruke, noge, struk te otvaranje tijela i disanje uz  inspirativnu glazbu  i fluidne  i valovite pokrete. Svaka od vježbi osmišljena je da djeluje pozitivno na zdravlje cjelokupnog organizma - jačaju mišići, razgibava se kralješnica, poboljšava cirkulacija, povećava pokretljivost, oslobađa se veća količina endorfina (jednog od „hormona sreće“), te s obzirom na kružne pokrete i razgibavanje mišića oko zdjelice, pojačava se dotok krvi u to područje što čuva zdravlje reproduktivnih organa. 


Treba li kakvo predznanje? Apsolutno nikakvo. Kretnje su svojstvene i prirođene svakoj ženi.
Ima li dobne granice? Nema. To je program za svaku ženu bez obzira na dob, fizionomiju ili fizičku pripremljenost. Za dolazak nije potrebno predznanje niti postoje dobna ograničenja! Pridružite nam se i zatvorite oči. Uz glazbu i prigušeno svijetlo, zaplovite u valovima, pronađite se i zaboravite na sat vremena sve ostalo.

Može li se tečaju priključiti naknadno, raditi pauze? Naravno, uvijek ste dobrodošli :).
Moram li se predbilježiti? Da, molimo! broj mjesta u studiju je ograničen.

Fitness je kreirala holivudska glumica Sheila Kelly i nakon dva filma posvetila se programu kojeg je nazvala S – Faktor, po prirodnom obliku ženskog tijela, krivulji slova S, što čini temelj pokreta i tehnike.
S – DANCE otvara um i oslobađa predrasuda. Pokreti S – Dancea će Vas ojačati i probuditi ono istinsko i urođeno u vama - vašu strast.
Prava senzualnost dolazi iznutra, a ovim ćete vježbama otkriti čudo i sjaj vlastite ljepote.
Kod nas Vas očekuju:

  • male grupe
  • ugodan prostor
  • dobra glazba
  • vježbanje uz dobro raspoloženje
  • obiteljska atmosfera
  • fleksibilnost u dolascima ( moguće kombinacije termina)
  • puno smijeha, zabave i dobrog raspoloženja!

Potaknite svoju vitalnost, posjetite nas!

Voditeljica: Jelena Horvatić

Jelena je članica Apolon kluba i mlada mama dvoje prekrasne dječice. Uz svakodnevno vježbanje, duže vrijeme se bavila i Pole Danceom,  koji je bio njena ljubav na prvi pogled. Nakon uspješno odrađena dva Prenatala, odlučila se konačno vratiti svojoj strasti i ponovno zaplesati S!
RAZNOVRSNE OPCIJE UPISA I POPUSTI:
KOMBINACIJE TEČAJEVA I DOLAZAKA: Moguće su i povoljne kombinacije termina, te pohađanje po izboru 4 ili 6 sati mjesečno.
Termini održavanja:
* svakog petka od 20.00 - 21.15 (za polaznice koje žele vježbati 4 sata mjesečno) - 220 kn/ 150 kn (sa popustom za članice Apolona, kao drugi ili treći program u Centru)
** svakog petka i drugog utorka od 20.00 - 21.15 (za polaznice koje žele vježbati 6 sati mjesečno) - 270 kn/ 200 kn (sa popustom za članice Apolona, kao drugi ili treći program u Centru)
POPUSTI: za članove Apolona koji već pohađaju neki drugi tečaj kod nas, za učenice, studentice, umirovljenice, nezaposlene, članove obitelji, te ako dovedete nekog sa sobom, npr. prijateljicu :).
Trajanje sata: sat i 15 min
Mjesto održavanja: Apolon centar Zagreb, Derenčinova 1 (kod Kvatrića)  
UPISI NOVIH POLAZNICA NA TEČAJ S-DANCE / PROLJETNA GRUPA 2020. SU U TIJEKU! POČETAK TEČAJA: petak 07. veljače 2020.

Sve info i predbilježbe:

Zbog rezervacije mjesta i organizacije grupa PRIJAVE ZA TEČAJ SU OBAVEZNE!
tel: 095 816 88 18 (sms poruka)
ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dođite i isprobajte: zabavite se i opustite petkom navečer. Stići ćete još i na večernji izlazak, pune novog elana. Dođite razviti sve vaše ženske potencijale. Posvetite sat vremena tjedno samo Sebi. Budite S - Svoja.

Sjetite se: riječi Senzualnost, Sloboda, Sigurnost, Samosvijest, Strast, Smijeh i Sreća počinju sa S!

ŽELIM SE PREDBILJEŽITI! Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Apolon Centar
za zdrave stilove života
Derenčinova 1/ IV.kat  10 000 Zagreb, HR

OIB: 68531770540

tel: +385 (0)95 816 88 18,
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web  www.apoloncentar.hr
Facebook  www.facebook.com/ApolonCentarZagreb
LinkedIn   hr.linkedin.com/pub/jasna-maceljski/1a/994/902/