tečajevi i radionice - za djecu

vertical horizontal
 • Kontinuirana iskustvena grupa za djecu - DJEČJI KRUG

  Kontinuirana iskustvena grupa za djecu čijeprogramske aktivnosti potiču kognitivan, socio-emocionalan i senzomotorički razvoj djeteta.   Grupa je počela s radom u listopadu.Primamo prijave za uključenje još troje djece do kraja 2017. Pridružite nam se, dobro ste došli!

 • NTC KAMP U DVORCU STARA SUŠICA

  Želite li da vaše dijete uči kroz igru i istraživanje? Da učenje bude zabava i radost?NTC KAMP U DVORCU STARA SUŠICA ZA DOB 6-12 GODINAPRAVO MJESTO ZA VAS!Termin 1. 01.01.-05.01.2018. Termin 2. 05.01.-09.01.2018.

 • Kontinuirana iskustvena grupa za djecu - DJEČJI KRUG

  Kontinuirana iskustvena grupa za djecu čije programske aktivnosti potiču kognitivan, socio-emocionalan i senzomotorički razvoj djeteta.Grupa je počela s radom i primamo prijave za uključenje još četvero djece do 05.11.2017!

 • Kreativne Video radionice

  Kreativna si osoba? Želiš naučiti snimati kratke filmove? Želiš naučiti kako poslati jasnu i snažnu poruku putem videa? Prijavi se na besplatnu, video edukaciju "SUP vol. 2: Udruge za sve"!Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina, koji se prvi put susreću sa snimanjem i obradom...

 • MALI SVIJET TRIKOVA I ILUZIJE

  Centar za kulturu i film Augusta Cesarca Oduvijek su te zanimali mađioničarski trikovi i fasciniralo te umijeće koji oni posjeduju?Postani vrsni mađioničar i zadivi sve oko sebe trikovima!UPIŠI SE i zagrabi u šešir čarobnih trikova i iluzionističkog umijeća! MALI SVIJET TRIKOVA I ILUZIJE

 • Upisi u programe za djecu Mala sova

  Dragi roditelji i djeco, u tijeku su upisi u tri nova/stara programa, s kojima započinjemo tijekom rujna te dva koja su već u tijeku...

 • Otkrijte delfina u sebi!

  Plivanje spada u osnovne bazične sportove. Znanje plivanja nekada se cijenilo baš kao i znanje pisanja i čitanja. Svi pokreti u vodi potpuno su prirodni našem tijelu koje prvih devet mjeseci svoga života provede zaštićeno u majčinoj utrobi u vodi. Plivanje i voda nam donose neopisivu radost.

 • Relax Kids program

  Smireno i sampouzdano u novu školsku godinu uz Relax Kids; zabavno, maštovito i inspirativno vrijeme posvećeno tjelesnoj, umnoj i emotivnoj dobrobiti djece.

 • Radionice učinkovite komunikacije s djecom

  Komunikacija s djecom se ne smije svesti na vrijeme čekanja da nam djeca odrastu , pa ćemo se onda više razumjeti „Značenje komunikacije se nalazi u dobivenom odgovoru“

 • 9. Dječji festival "GLAS SOLINA 2017."

  Sa zadovoljstvom najavljujemo 9. Dječji festival "GLAS SOLINA 2017." koji će se kroz program solinskog kulturnog ljeta održati u nedjelju, 27. kolovoza s početkom u 20:30h na ljetnoj pozornici Gradini u Solinu. Organizator je Dječji klub Dalmalino.

 • Bacači Sjenki voze obrazovni filmski paralel-slalom

  Bacači Sjenki u suradnji s partnerima u Sinju, Prelogu i Zagrebu od 28. kolovoza do 01. rujna 2017. organiziraju Frooom! - cjelodnevne (od 8-16h) odgojno-obrazovne radionice filmskog, medijskog i informatičkog opismenjavanja za djecu od 8 do 13 godina.

 • DJEČJI KRUG

  Uvodna interaktivna radionica namjenjena djeci i roditeljima Pozivamo sve zainteresirane roditelje i vašu djecu na sudjelovanje na uvodnoj interaktivnoj radionici, gdje ćemo vas upoznati sa našim programom osmišljenim za kontinuirani grupni rad s djecom.

 • offYoga festival Šibenik

  (Za)Jednost u raznolikosti - naš festival ima za cilj i viziju istražiti i otkriti svu raznovrsnost i širinu puteva yoge dok smo istovremeno svjesni da poput brojnih rijeka i pritoka (za)Jedno svi vode istom moru i utječu u isti Ocean.

 • Radionica izrade stripa za djecu

  Dođite u kulturno-obrazovnu udrugu Language cloud i upoznajte s nama kako nacrtati i napisati svoju priču unutar stripovskih okvira i oblačića! Vaši najdraži likovi postat će junaci Vaših priča pred koje ćete staviti nove izazove! Radionica stripa i animiranog filma za školarce održat će se na...