9. Dječji festival "GLAS SOLINA 2017."

Sa zadovoljstvom najavljujemo 9. Dječji festival "GLAS SOLINA 2017." koji će se kroz program solinskog kulturnog ljeta održati u nedjelju, 27. kolovoza s početkom u 20:30h na ljetnoj pozornici Gradini u Solinu. Organizator je Dječji klub Dalmalino.

Djeca i mladi iz Solina i Dalmacije u kolijevci hrvatske povijesti pjevat će na radost svojih vršnjaka, ali i zadovoljstvo odraslih. Program se sastoji od Natjecateljskog dijela u kojem će svoje pjevačko, glazbeno i scensko umijeće predstaviti 20 mladih talenata u dobi od 8 do 15 godina i Show programa u kojem nastupaju Gospel zbor "Mihovil"- Kamen, Gimnastički klub "Salto", plesna skupina "Solinski bubamarci" i "Solinske mažoretkinje". Voditeljica je Kristina Bitanga. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Gradinu po cijeni od 20 kuna.

Festival izaziva veliko zanimanje, pridonosi okupljanju djece i mladih, druženju, razvijanju kreativnosti i glazbenom ostvarenju.Pokrovitelj je grad Solin, a manifestacija doprinosi razvoju kulturno-zabavnih programa i stvaranju prepoznatljivog imidža Solina kao "najmlađeg" grada u Hrvatskoj i grada prijatelja djece.

Dječji klub Dalmalino čine članovi i volonteri, koji su usmjereni na područje pozitivnog rasta i razvoja, a koji provode niz mjera i aktivnosti s istaknutim ciljevima za unaprijeđenje položaja djece i mladih u RH.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

DJEČJI KLUB DALMALINO
Kontakt: 098 /94 80700
dalmalino@gmail.com 
www.dalmalino.hr 
FB stranica Dječji klub Dalmalino