Otkrijte delfina u sebi!

Plivanje spada u osnovne bazične sportove. Znanje plivanja nekada se cijenilo baš kao i znanje pisanja i čitanja. Svi pokreti u vodi potpuno su prirodni našem tijelu koje prvih devet mjeseci svoga života provede zaštićeno u majčinoj utrobi u vodi. Plivanje i voda nam donose neopisivu radost.

Što se bolje krećemo u tom predivnom mediju od kojeg se i sami sastojimo sedamdesetak posto, njegove blagodati su neprocjenjive, a i planeta Zemlja na kojoj živimo ima oko sedamdeset posto vodene površine. Bez vode nemožemo preživjeti dulje od 24 do 48 sati. Plivanjem se možemo početi baviti već od najranije dobi. Svladavanjem pravilnih tehnika plivanja u dječjoj dobi omogućava nam uživanje u plivanju cijelog života jer u visokoj starosnoj dobi plivanje je jedna od najzdravijih rekreativnih aktivnosti. Uz same tehnike plivanja poseban užitak djeci daje svladavanje ronjenja, skokova, okreta, igranja s loptom...

Usavršite svoje znanje plivanja, dok ste još djeca i tako probudite svog delfina u sebi, upoznajte ga, i uživajte u njemu cijeli život.


Pridružite nam se u našoj 23. sezoni, usavršite tehnike plivanja i svih pokreta u vodi na velikom bazenu Mladost na Savi, pon - sri - pet od 18-19 sati.

Javite se i predbilježite na mob 091 568 72 07
voditelj Karmen Weber Damjanić,prof
www.delfincek-mladost.com
Facebook: Delfincek Mladost
e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.