Upisi na radionice plesa sa hula hoopom

Što je ples sa hula hoopom?
Ples sa hula hoopom jedna je od najzabavnijih aktivnosti u svemiru! Kao prvo, plesni partner ti je okrugli i šareni. Kao drugo, sa hula hoopom možeš raditi čuda - vrtjeti ga po cijelom tijelu i oko njega, kotrljati ga po podu, bacati u zrak i k tome još plesati. Zvuči zahtjevno? I je i nije.

Fora je u tome da je učenje novih hoop pokreta toliko fora, da zahtjevnost ne primjećuješ. Ples sa hula hoopom može biti nježan, fluidan, lagan kao perce, a može biti i brz, energičan i jako ekspresivan. Idealan je za djevojčice, kao i za dječake. Osim što ćeš naučiti razne hoop trikove, naučit ćeš i puno toga o glazbi, pokretu, kretanju kroz prostor. Sve to kroz igru!

Osim što je ultra zabavan, ples sa hula hoopom je i koristan. Ne samo da jačaš gotovo sve svoje mišiće i činiš ih fleksibilnijima, nego vježbaš i mozak! Kako? Hoopati učiš i sa lijevom i sa desnom rukom, koristiš i dominantnu i nedominantnu stranu tijela. To ti pomaže da razvijaš svoju koordinaciju i motoriku. Hoopanje je vrlo aerobna aktivnost. Jako je bitna stvar što ćeš kroz ples sa hula hoopom podići razinu samopouzdanja - kada uspiješ nešto što izgleda nevjerojatno, dati ćeš sebi pet i skakati od sreće. Vidjet ćeš da ne postoji ono što ne možeš naučiti. Hoopanje će te naučiti i kako da učiš, kako da budeš dobar timski igrač i kako da pomogneš drugome.

Kome je radionica namijenjena i što sve treba ponjeti?
Radionica je namijenjena klincima osnovnoškolskog uzrasta. Bilo kakvo prethodno iskustvo NIJE potrebno kako bi se dijete priključilo radionici. Djeca trebaju biti obučena u odjeću pogodnu za vježbanje, valjanje po podu i nesmetanu igru. Vježbamo u čarapicama ili papučicama. Bilo bi dobro da dijete sa sobom ponese i bočicu vode.

Dijete ne treba imati svoj hula hoop - voditeljice će se pobrinuti da svako dijete ima adekvatan rekvizit za vježbanje.

Gdje i kada se održavaju radionice?
Radionice će se održavati radnim danima u vrijeme trajanja zimskih praznika. Počinjemo svakog jutra u 9h a završavamo u 11h.

Radionica traje od 2. do 12. 1. 2018., ukupno devet dana, dok deseti dan prezentiramo roditeljima koreografiju koju smo vrijedno učili na radionici.

Lokacija je dvorana kompleksa ŠRC Šalata. Ispred kompleksa postoji ooogroman parking, dok u krugu kompleksa postoji nekoliko kafića, ukoliko poželite chillati dok čekate klinca da završi sa radionicom.

Doslovno smo 5 minuta od samog centra grada, prometna povezanost je odlična.

Što još trebam znati?
Za sudjelovanje na radionici potrebna je prijava putem obrasca smještenog niže na stranici.

Broj mjesta na radionici je ograničen, pa se potrebno prijaviti što prije.

Radionice vode dvije voditeljice sa dugogodišnjim iskustvom u podučavanju plesa sa hula hoopom i radu s djecom.

U slučaju velikog interesa, moguće je otvaranje redovnih termina treninga plesa sa hula hoopom za klince, pa ako tvoje dijete ne može doći na radionicu pod praznicima ili se jako zaljubi u hoopanje i poželi ga redovno trenirati, također nam se možeš javiti putem obrasca.

Ukoliko imaš neka dodatna pitanja, slobodno nazovi na 095 8023 497

Ukupna cijena za 9 dana radionica + predstava za roditelje iznosi 300 kn

prijavi seHejHaj, nemoj se ustručavati poslati mail ako te zanima bilo što vezano uz hoopanje i ostali sadržaj na koji naletiš na sajtu.
No, prije nego što kreneš pisati, pogledaj FAQ, možda nađeš odgovor na pitanje.
Želiš nas nešto pitati, bookirati nastup ili napisati love letter?
Piši nam na happyhoop@gmail.com

Želiš se prijaviti na hoopanje?
Željeni termin i lokaciju šibni na happyhoop.prijave@gmail.com

Više voliš telefonirati? Nije bed!
Nazovi nas na +385958023497