Acro yoga za djecu i roditelje

Acro yoga za djecu i roditelje (ili nekog drugog člana obitelji)
►Ogledna radionica za tečaj ◄

Acro yoga za djecu i roditelje vrijeme je obiteljskog zbližavanja kroz igru i fizički kontakt. Jednostavne upute i vježbe čine ovu radionicu prikladnom za početnike. Nije teško, već zabavno, o tome ćete se i sami uvjeriti.

Uvjerite se kako obiteljsko vježbanje acro yoge može doprinijeti razvoju duha zajedništva i razigranosti u svakodnevnom životu. Ova radionica nije poziv samo za roditelje s djecom, već i za bilo koje starije ukućane, prijatelje, braću ili sestre, tete ili ujake i njihove mališane.

Radionica je namijenjena djeci od 4+ godine starosti i njihovim roditeljima. Za početak, učitelji yoge Acrofunkers tima kratkom demonstracijom predstavit će polaznicima ovu vještinu.
U prvom dijelu radionice zagrijat ćemo se, primjereno djeci, kroz igru. Vježbama acro yoge bit ćete angažirani da sa svojom djecom na zabavan i kreativan način istražite zajedničke mogućnosti u zanimljivim kombinacijama i pozicijama kroz fizički kontakt. U zadnjem dijelu radionice opustit ćemo svoje tijelo i iskusiti iscjeljujuće dobrobiti thai masaže.

Na samom kraju predvidjeli smo okrepu i druženje uz čaj i grickalice. Cijeli program traje sat i pol.

Radionica je uvod u tečaj acro yoge za djecu koji će se održavati subotama 11,30-12,30, u trajanju od 10 subota zaredom, u istom prostoru u Radićevoj 30. Dolazak na radionicu naravno nije uvjet za pohađanje tečaja.

Više informacija o Acrofunkersima:
https://acrofunkers.wordpress.com/

Video s jedne od radionica: https://vimeo.com/155229593

Subota 3.3.2018. od 11:30 do 13:00
BodyMove Zagreb
Ulica Pavla Radića 30, 10000 Zagreb

Donacija za radionicu je 50 kn (1 dijete i 1 roditelj, s nadoplatom za 2. člana).
Prijave na mail acrofunkers@gmail.com su obavezne.
Na isti mejl možete se prijaviti i za tečaj.