svijet Australske vizualne umjetnosti

DIDGPRIČE i BUBAMARA ŠARENA
vas vode u svijet Australske vizualne umjetnosti

LIKOVNA RADIONICA
25.5.2013. 10-12 sati
STUDIO Dyvaine
Ozaljska 82, Zagreb

Radionica je namjenjena djeci od 5 do 12 godina.
Cilj radionice je upoznati djecu s aboridžinskom kulturom kroz priču i tehniku oslikavanja točkanjem (zbog rada s akrilnim bojama potrebna je prikladna odjeća).

Zbog ograničenog broja mjesta prijave su obvezne na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 091 5049734 (Pupi)

Cijena radionice: donacije (preporučena donacija 30 kn za troškove materjala i prostora)

 


Voditelji radionice:

Daša Filipčić kreativka je u duši s milijun ideja u glavi. Voli se igrati različitim materijalima i tehnikama, pa istražuje i eksperimentira. Svoj doživljaj svijeta oko sebe bilježi fotićem i sve ono što radi jako ju veseli. Kreativne radionice za djecu vodi već nekoliko godina i svaki puta je iznova ushiti dječja mašta i razigranost. Želi djecu podučiti različitim mogućnostima kreativnog izražavanja, dati im mogućnost da sami eksperimentiraju i nađu zadovoljstvo u samom procesu nastajanja neke njihove kreacije.
http://bubamarasarena.blog.hr

DidgPriče je autorski projekt Erike K. Kožić i Ive (Pupi) Zelenko s ciljem upoznavanja djece s didgeroo-om, glazbalom australskih aboridžina. U sklopu projekta, didgpričalice pričaju priče uz pratnju didgeridoo-a te organiziraju glazbene radionice. Priče i radionice osmišljene su tako da potiču djecu na aktivno sudjelovanje uz prepoznavanje zvukova i igranje dječjih igara uz pratnju glazbe.
https://www.facebook.com/Didgpricice