Tretmani bioenergijom u ZAGREBU

Bioterapijski centar BIOTERAPIJA – integrativni pristup poziva vas na vikend tretmane koji će se održati u Zagrebu, u hotelu International na adresi Miramarska cesta 24.

Dugogodišnjim profesionalnim bavljenjem bioterapijom, osnivači i voditelji Centra Marina Pirš i Marko Krivić osvijestili su nužnost integrativnog pristupa zdravlju pojedinaca i grupa. Centar Bioterapija – integrativni pristup mjesto je spajanja različitih pristupa kojima je zajedničko da čovjeka vide kao cjelinu koja teži skladu i balansu. Uzimajući u obzir tjelesnu, ali i mentalnu i emotivnu razinu bivanja, tretmani su usmjereni prema podršci cjelovitom zdravlju pojedinca.

Tretirati se mogu skoro sva stanja bez obzira radi li se o psihičkom ili fizičkom oboljenju, a ova metoda nije zamjena za medicinu, već je komplementarna metoda čiji su rezultati značajni i mjerljivi standardnom dijagnostikom.
Same terapije nemaju cijenu već su isključivo na dobrovoljne donacije, a za pristup terapijama potrebno je pri dolasku u hotel platiti kotizaciju za prostor u visini od 100kn.

Otvoren i znatiželjan um čini nas vitalnima i fleksibilnima. Fleksibilnost je ono što nam pomaže izvuči najbolje iz date životne situacije.

Pozivamo sve zainteresirane na bioenergetski tretman koji će se održati:
Datum: 23.-24.2.2019.
Vrijeme: 10-11.15h & 16-17.15h

Jedan terapijski ciklus sastoji od 4 terapije, jedna ujutro i jedna poslijepodne, kroz subotu i nedjelju. Zbog optimalnog rezultata potrebno je prisustvovati na sve 4 terapije.
Više informacija možete pronaći ovdje: www.bioterapija.hr ili nas nazovite na 091.9620000

bioterapija logo

Prijava na terapiju je obavezna, a možete se prijaviti na info@bioterapija.hr ili na donji obrazac:


 

Prijavite se ovdje za bioenergetske tretmane