BIOTERAPIJA – klinički bioenergetski tretman U ZAGREBU

Bioterapija je prirodna, moćna i neinvazivna metoda liječenja. Centar “Nosce te ipsum” već 10-tu godinu za redom provodi grupne terapije u Zagrebu, Osijeku i Amsterdamu, a od prije par godina i u Aziji, Indoneziji i Kini.

Terapeuti udruge (Marina Pirš i Marko Krivić) posjeduju višegodišnje internacionalno iskustvo, kako u terapijama tako i u edukaciji novih terapeuta. Njihov cilj je demistificirati ovu praksu, približiti ju ljudima, te širiti saznanja o prirodnim i holističkim metodama kojima možemo podržati svoje zdravlje.
Udruga se u potpunosti financira donacijama tako da njihove terapije nemaju cijenu. Po završetku terapija terapeute možete nagraditi anonimnom donacijom.

Bioterapija u suradnji s medicinom pokriva cijeli spektar djelovanja - od prevencije do liječenja svih psihičkih i fizičkih bolesti.

Pozivamo sve zainteresirane na bioenergetski tretman: 27.-28.10.2018.
Hotel International, Miramarska cesta 24.

Ovo je jedinstvena prilika
da upoznate i rad osnivača centra Ivana Roce
koji nam stiže iz daleke Azije i koji će zajedno sa glavnim terapeutima održati tretmane navedenog vikenda u sklopu seminara iz bioterapije.


Jedan terapijski ciklus sastoji od 4 terapije u kontinuitetu po dva puta dnevno, ujutro i poslijepodne, kroz subotu i nedjelju. Zbog optimalnog rezultata potrebno je prisustvovati na sve 4 terapije

Subota 10-12 & 16-18h
Nedjelja 10-12h & 16-18h

Više informacija ima ovdje: www.bioterapija.org

Prijave i konzultacije:
Prijava na terapiju je obavezna, a možete se prijaviti na info@bioterapija.org ili na donji obrazac:

 

Prijavite se ovdje za bioenergetske tretmane