Victor Truviano, seminar - Magnetski trenutak

Victor Truviano, uvodno predavanje
Mnogo se zanimljivih detalja i transformacija događalo u životu nekad poznatog violinista , danas svjetski poznatog breharijanca Victora Truviana. Nabrojimo samo neke: Samoobnavljajući stanični mehanizam, kliničke smrti srca, vraćanje potpuno zdravog vida, rast trećih zubiju, prestaka unošenja tekućine, vode. Tijelo mu je razvilo mogućnost transformacije zraka , kroz disanje, u tekućinu potrebnu za artikulaciju tjelesnih pokreta. Neka mjerenja koja su obavljena potvrđuju da se radi o izuzeto zdravom čovjeku. Sebe ne zove učiteljem , koliko god fascinantno njegov život može izgledati izvana.

Victora je čudesno sresti, ako ne zbog toga što već 8 godina ne jede i ne pije, onda jer ostavlja dojam neobično dragog i jednostavnog čovjeka. Upravo ta sama njegova pojava je ono što ga najbolje opisuje. O svom radu i „receptu" za život kaže sljedeće:
„Cilj mi je da jedanaest dana činiš nešto što inače nikada ne činiš. A to je da prestaneš činiti nešto! Svi u životu uvijek nešto činimo. Kada išta ne činiš nije lako biti s tvojim bićem...Jednanaestodevnom procesu dio cilja je da ne činiš ništa kako bi se mogao susresti sa sobom, a susret sa sobom donosi razne stvari. Možeš naći sebe, možeš naći drugačiju sreću sa sobom i s osobama koje te okružuju. U biti , ovaj proces ima za cilj da otkriješ svoju sreću. Sve ostalo svatko čini po svom jer smo svi različiti i ne mogu generalizirati i reći koja je svrha jedanaestodnevnog procesa...
Moj odgovor znanstvenicima i liječnicima kada mi postave pitanje o tome zašto i kako mogu ništa ne unositi u sebe i imati toliko energije i uvijek biti sprema na štošta, uvijek je isti , tako jednostavan i običan: Neprestano dajem i primam sreću... Iz mog iskustva bretarijanizam znači biti u ravnoteži , u balansu, sa svime što me okružuje. Osluškivati to i iz toga učiti. Tako nastaje stanje prisutnosti, sreće i užitka u svemu što radiš, a posljedica toga tj. Jedna od mogućosti jest da možeš živjeti, a da u sebe ništa ne unosiš. Niti krutu, niti tekuću hranu."
Diljem svijeta Victor drži radionice posta, ponekad i još neki neki tip radionice ( neuro reprogramiranje ; magnetski trenutak ) , a pri prvom posjetu nekoj zemlji , održi konferenciju, susret upoznavanja.

UVODNO PREDAVANJE: 14.03.2015.
Cijena ulaznice:
15 € (do 10.03.'15)
20 € (od 10.03.'15)
Mjesto održavanja: City Hotel, Ljubljana, Dalmatinova ulica 15
Početak : 17 h
Trajanje : 2 h

Victor Truviano, seminar - Magnetski trenutak

Naše tijelo pamti sve informacije koje smo u njega unjeli putem hrane, misli, emocija, fizičkih povreda. Sve ostaje zabilježeno. Koristeći glas kao instrument tijelo se neutralizira. Sama je tehnika vrlo jednostavna i učinkovita, a radi se u paru. Uvijek je potrebno međusobno davanje i primanje te se preporuča koristiti je jednom tjedno.

Datum: 15.03.2015.
Lokacija: City joga, Ul. Jožeta Jame 12, Ljubljana-Šiška, Slovenija
Cijena: 180 €
Molimo sve zainteresirane da se prijave putem prijavnice koja se nalazi s lijeve strane.

O Magnetskom trenutku:
Određene unutarnje dispozicije imaju svojstvo degeneracije, koje se javlja kroz različite vrste ometanja. Ta ometanja pojačavaju magnetski trenutak. Kretanjem kroz nabijene situacije na magnetskoj razini, osoba sebi i trenutku koji trenutno proživljava privlači određene aspekte. Magnetski trenutak je ponašanje i dozvoljava svjesno djelovanje kroz neutralni aspekt nabijene situacije. Vrlo različiti magnetski trenuci predstavljaju nam se sastavom različitih situacija unutar naše sadašnjosti. Za svaku situaciju moguće je pronaći magnetski trenutak, kao i za različita fizička stanja, napetosti ili bolesti. Magnetski trenuci nadilaze pojmove pozitivnog ili negativnog, oni su osnovno svojstvo unutarnjih čestica. Magnetski trenutak povezan je s činjenicom da se magnetske čestice skupljaju slučajno kretanjem kroz nabijene situacije. Ove nabijene situacije često su vrlo udaljene od naše suštine, te onoga što bismo stvarno mogli biti. Odmiću nas od situacija u kojima bismo mogli otvariti naša srca.
Neutralne čestice poput neutrona postoje unutar svakog magnetskog kretanja. I tu možemo dozvoliti i odabrati zanimljivo neometanje. Radimo s fizičkim tijelom, svjesni zakona privlačnosti. Ovaj je zakon čista fizika-privlačiš ono što nosiš u sebi. Tako je za vlastito zdravlje potrebno svjesno maknuti svaku neželjenu vrstu magnetizma. Da bismo to uspijeli koristimo neutralni naboj – kroz magnetizam fizičkog tijela – te vibracije glasa. Naš glas vibrira sa svakim pojedinim dijelom tijela.

Satnica
Nedjelja, 15.03.2015.
10:00 -12:00 h Magnetski trenutak - prvi dio
12:00 -13:00 h pauza
13:00 -15:00 h Magentski trenutak - drugi dio
Napomena: potrebno je ponijeti prostirku za ležanje na podu i deku za pokriti.

Tales of Croatia
adresa ureda: Majke Terezije 6
10090 Zagreb, Hrvatska
tvrtka: Svijet novih dimenzija d.o.o.
adresa sjedišta: Bolnička 34c
10090 Zagreb, Hrvatska

OIB: 85094920528
ID kod: HR-AB-01-080794680

Tel: +385 (0)1 553-13-67
Mob 1: +385-98-46-76-26
Mob 2: +385-95-46-76-266
Skype: talesofcroatia
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://www.talesofcroatia.com/hr/