Galbanum vam poklanja 24 shiatsu tretmana

Ako još niste isprobali shiatsu, ovo je idealna prilika da upoznate to umijeće svjesnog dodira, tehniku blagotvornu za ljude svake dobi. Shiatsu je vrlo djelotvoran u kriznim razdobljima života, u vrijeme promjena i teškim životnim situacijama, ali i kod brojnih zdravstvenih tegoba. Rezervirajte svoj termin i isprobajte...
Podrška tijelu da se prisjeti...


Neposredno prije početka obrazovanja za shiatsu praktičara, Učilište Galbanum poklanja vam 24 besplatnih shiatsu tretmana.

Shiatsu pomaže kod problema s glavoboljom, migrenom, bolovima u leđima i vratu, menstrualnih problema, kod problema s probavom, depresijom, kroničnim umorom, koncentracijom i samopouzdanjem. Shiatsu olakšava i simptome tjeskobe, straha, ljutnje i ostalih simptoma izazvanih stresom svakodnevnog života.
Shiatsu tretman uspostavlja slobodan protok energije u tijelu, opušta i smanjuje bol te tijelu vraća urođenu snagu i moć. Shiatsu je tako podrška tijelu da se prisjeti i aktivira svoje vlastite sposobnosti, znanja i mudrosti te da pokrene proces samoiscjeljenja.

Info i prijave
Galbanum u 2018. pokreće edukaciju za shiatsu praktičara, a prije toga organizira i niz vezanih događanja:
06.05.2018. (nedjelja) - 24 besplatnih Shiatsu tretmana (Nova cesta 4)
29.06. - 01.07. – uvodni vikend-seminar prije početka edukacije - Prijave

Za sve dodatne informacije, upite uputite putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prijaviti se možete preko naših web stranica: www.galbanum.hr