Gong kupka u petak

Lijepi pozdrav!
Pozivam sve koji su željni raditi na svome zdravlju, fizičkoj i duševnoj dobrobiti da nam se pridružite!
Dobrodošli na kupanje zvukom! :-)

GONG KUPKA u petak 16.09.2016. u 19:00 sati uz podršku Punog mjeseca

Vrijeme trajanja: 19:00-20:00 sati
Donacija za sudjelovanje:prethodna prijava - 50kn; na dan održavanja - 80kn
Mjesto održavanja: Kras, dvorana M.O. Kras
Broj mjesta je ograničen (8), zato je prethodna prijava obavezna.
Info i prijave: 098 734749 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - JANA

Dođite u udobnoj odjeći i sa sobom OBAVEZNO DONESITE podlogu za ležanje, dekicu ili pokrivač i jastučić za pod glavu, kako bi Vam bilo čim udobnije i bočicu sa vodom.
Dođite 10 minuta ranije da se svi udobno smjestimo!

NAREDNA GONG KUPKA U MJESECU RUJNU održati će se u petak 30.09. u 19:00 sati.
Za sve prijedloge i pitanja možete mi se obratiti na gore navedenom mejlu ili telefonu.

Informacije za one koji još nisu prisustvovali kupki:
GONG je starodavno glazbalo čiji zvuk i vibracija usklađuju rad desne i lijeve polovice mozga, djeluju direktno na cijelo tijelo, zavibriraju sa svakom stanicom našega tijela, energiziraju ih i tako potiču njihovu obnovu.
MJESEČEV GONG djeluje na 2. čakru (energetski centar) i stimulira kreativnu energiju. Dobar je za uravnoteženje rada limfnog sustava, kao i za regulaciju mjesečnice. Ton Gis mjesečevog gonga poboljšava komunikaciju općenito, djeluje na razvijanje strpljenja, samopouzdanja, kreativnosti, izdržljivosti i dobrobiti, odstranjuje osjećaje frustracije, straha i tjeskobe. Dobro djeluje na bubrege, mjehur i ženske reproduktivne organe.

ZVUČNA KUPKA SA GONGOM koristi vibraciju gonga da pokrije sve ljudske frekvencije i energetske centre. Stvara opuštajući osjećaj dobrobiti sličan onome nakon meditacije, vježbanja ili vježbi disanja bez mentalnog ili fizičkog napora (sav rad odrađuje gong). Preporuča se za otpuštanje stresa, negativnih uzoraka misli i jačanje živčanog sistema.

Radimo uz podršku Punog mjeseca.
Radimo uz podršku Punog Mjeseca. Vrijeme Punog Mjeseca je vrijeme postavljanja namjera i vrijeme kada svjesno odbacujemo uzorke koji više ne koriste našem razvoju i napretku. Time otvaramo vrata k iscjeljenju dajući energiju pozitivnim namjerama. U istočnjačkim kulturama vjeruju da nam se u određeno vrijeme Mjeseca, pogotovo za vrijeme Mlađka i Punog Mjeseca pojavljuju uvidi te da vidimo naše situacije i položaje sa većom jasnoćom i preciznošću, jer je to vrijeme veće mentalne jasnoće. Zato u te dane odvajaju vrijeme za post i meditaciju.

Uz podršku Udruge Spirit www.spirit-ri.hr i informatora www.poriluk.com.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...