Gong kupka za jednostavnost života

A jesmo ga zakomplicirali ! ! !
I onda jednog dana slijedi odpetljavanje u kojem se nerjetko opet zapetljamo i tako ...
U potrazi za jednostavnošću, često zakompliciramo, jer jednostavnost tražimo oko sebe. U zen ambijentu, u prehrani u odnosima ... i onda je opet mentalno napravimo - proizvedemo.

Rješenje je vrlo jednostavno. Naša priroda je jednostavna. Pustimo nju da bude kreator, scenarist i vodić.

Jedan od brojnih recepata, kako postići jednostavnost je ISTINA. Biti iskren prema sebi i drugima.

Laži, manipulacije, virtualnost, neznanje, zavist, vezanosti, navike, pohlepa, požuda i slične "kvalitete", u nama stvaraju blokade za protok životne energije. Sve to nas sustigne u snovima i relativnom životu. Tada izgubimo svjesnost i jasnoću života.

Uzmite komad papira. Na lijevoj strani napišite velikim slovima JA JESAM, a na desnoj strani JA SAM. Potom iz prepoznavanja, ispod svakog od tih naslova, napišite, što ste u odnosu na to.

Zvuk gonga i tibetanskih zdjela, usklađen sa vibracijom Neba spušta se kroz naš energetski sustav do Zemlje. Sve što ne pripada izvornoj vibraciji naše "zvučne kutije", odbacuje kao suvišno. Na nama je samo da pustimo i odpustimo.

Osim svog tijela koje ćete donijeti, ponesite mu i prostirku za ležanje i bočicu vode koja će mu kasnije koristiti kao podsjetnik i poticaj dovršetka pokrenutog procesa JEDNOSTAVNOSTI.

Preporučena donacija 100 Kn

26.2.2017., nedjelja u 18:00 do 20:00
Borovje

Broj mjesta je jako ograničen, zato vas molim osobnu najavu i predbilježbu na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 220 595.

Veliki zagrljaj svima :)

Luka Merlin
Duhovni učitelj i iscjelitelj

Slušajte Radio Merlin na www.radio-merlin.com