Radionica Konstelacija - Zagreb

U Zagrebu, subotu 16.12.2017. održati će se radionica Konstelacija.
Cilj je kao i obično da svi koji žele, dobiju uvide u odnose i situacije koji ih pritišću i ne dozvoljavaju naprijed.
Zajedničkim radom i doprinosima pronaći ćemo kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

Konstalacije nam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođemo do uvida koji nam omogućavaju da promijenimo svoj odnos prema situaciji koja nas pritišće, time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.
Izuzetno su učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu također omogućuje dobivanje uvida u bit problema i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.
Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Kako se rade konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obavezna.

Minimalna donacija za sudjelovanje na radionici Konstelacija je 300 kuna.

Za dodatne informacije možete nam pisati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazvati na telefon 091 336 67 50 od 16 do 19 h.

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

Zagreb, subota 16.12.2017.
Od 10:00 do 18:00 sati
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Molimo Vas da se prijavite na radionicu preko obrasca! Kliknite PRIJAVA NA RADIONICU

O voditeljici Ines Lazarević Rukavina

Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim :)