ROĐENJE VENERE, morski tjedan užitka za žene-božice - otok Šolta, 10-17.9.2017.

„ROĐENJE VENERE“ je ljetni retreat za žene koje se žele duboko opustiti, osloboditi okvira svakodnevnih obveza i kolotečine, te opušteno iskusiti svoju ženstvenost na intuitivni i kreativni način, podržane ženskim krugom. Bit ove radionice je upoznavanje žene s njenom sposobnošću doživljaja UŽITKA, ne samo seksualnog, već sočnog uživanja u svakodnevnom životu u svoj njegovoj punini.

Rođenje Venere je rođenje boginje u svakoj ženi, njene iskonske ljepote i snage.
Radionica se odvija u maloj, intimnoj grupi od maksimum 10 žena.

GDJE ĆEMO BITI SMJEŠTENE?
Smještaj i polupansion imat ćemo u privatnim apartmanima u Stomorskoj na Šolti, 20 metara od mora, okruženim borovima, opojnim cvijećem i mediteranskim biljem. Nedaleko od apartmana već se možete kupati bez kupaćih kostima.
Polupansion se sastoji od doručka i večere koje će nam pripremati naša domaćica od proizvoda, voća i povrća koji se uzgajaju i proizvode na otoku. Menu je vegeterijanski, uz dodatak svježe ulovljene ribe za one koji to žele.

TKO ORGANIZIRA RETREAT?
Dvije čarobnice, Andrea Weiss Sadeh i Larisa Mravunac.
Andrea je sazdana od zemlje, vode i vatre, čvrsto utjelovljena, umjetnica, Osho art terapeutkinja, doula, umjetnica, pjesnikinja i plesačica. Strastveno se predala podršci i jačanju ženske energije u svakoj ženi, osvještavanju njene vlastite vrijednosti, te kidanju patrijahalnih obrazaca koji ju sprečavaju da sjaji svoju iskonsku ljepotu i snagu. Osnivačica je i autorica radionica za osnaživanje žena u Centru Staze.
Larisa je sva od zvjezdanog praha, gdje prođe ostaju zlatne krijesnice. Vješta je u izradi iscjeljujućih kozmetičkih preparata, aromaterapeutkinja, književnica, Moon Mother, umjetnica pričanja priča, majstorica oslikavanja kanom i stvaranja sigurnog okruženja punog ugode.

ŠTO ĆU DOBITI OD OVOG RETREATA?
- Definitivno sjaj u očima i mnogo više povezanosti sa svojim tijelom i seksualnom energijom. :)
- Art terapijsku radionicu stvaranja Mape tijela boginje (da, to ste vi), tijekom 6 večeri u trajanju 2,5 sata na papiru s akrilnim bojama u prirodnoj veličini tijela.
- Ekstazu i otvaranje svojoj senzualnosti, duhu i dahu u slobodnom plesu.
- Jutarnji ritual urona u dan kroz dah, pokret, glazbu i otvaranje životu.
- Prirodne kozmetičke pripravke koji će vas inspirirati da tražite Boginju u sebi.
- Intuitivno oslikavanje ruke kanom.
- Jednu opuštajuću aromamasažu cijelog tijela u trajanju sat vremena.
- Znanje kako slaviti život i svoje bivanje kao Žena
- Iskustvo podrške žena u krugu.
- Dovoljno slobodnog vremena za more, sunce, opojnu prirodu i mirise otoka.
- Mnogo više od običnog godišnjeg odmora.
Uz dodatnu nadoplatu:
- Dodatna aromamasaža ili intuitivna masaža.
- Individualizirani kozmetički pripravci u skladu s vašom energijom i potrebama (krema za lice, kruti šampon, regenerator, krema za sunčanje, ulje za tijelo za sunčanje, dezodorans, raznovrsni sapuni) i ostalo po dogovoru.
- Intuitivno oslikavanje druge ruke ili stopala kanom.

KOLIKO TO KOŠTA?
Smještaj u dvokrevetnoj sobi s polupansionom u trajanju 7 dana 140 eura po osobi. Za smještaj u jednokrevetnoj sobi dodatak 10 eura po danu.
Retreat „Rođenje Venere“ 150 eura po osobi za 7 dana.
Sveukupno: 290 eura po osobi, plativo u 3 rate, zadnja zaključno 15.8.2017.
Za održavanje radionice potrebno je minimum 4 prijavljenih žena.

DA LI JE OVA RADIONICA PRIKLADNA ZA MENE?
„Rođenje Venere“ je radionica prikladna za sve žene bez obzira na dob i iskustvo u umjetničkom izražavanju, koje se žele otvoriti životu i uživati u ljepoti življenja.
Radionica „Rođenje Venere“ nije za vas ako:
- imate dijagnozu teže psihičke bolesti i trajno uzimate lijekove za kontrolu bolesti.
- ste ovisni o alkoholu i/ili opojnim sredstvima.
- ukoliko bolujete od neke kronične tjelesne bolesti, na terapiji ste lijekovima ili imate posebno tjelesno stanje ili ograničenje, molim da specifično navedete u upitniku koji ćete dobiti nakon prijave.

KAKO SE PRIJAVITI NA „ROĐENJE VENERE“?
Za prijavu na „Rođenje Venere“ potrebno je ispuniti prijavnicu na linku http://centarstaze.com/hr/radionice/, ispod teksta "Rođenje Venere".
Nakon popunjavanja prijavnice, na e –mail ćete primiti upitnik kojeg molim ispuniti i poslati natrag u što kraćem roku. Nakon potvrde primitka upitnika od strane Centra Staze, uplatite polog za radionicu u iznosu 300 kn (40 eura). Ostatak novaca (250 eura) u kunskoj protuvrijednosti možete uplatiti u tri rate, a cjelokupni iznos mora biti uplaćen najkasnije do 15.8.2017.
Polog 300 kn je nepovratan u slučaju vašeg odustajanja od radionice iz bilo kojih razloga. U slučaju neodržavanja radionice polog i ostatak cjelokupne uplate će vam biti vraćen na račun s kojeg je uplaćen.
Na radionicu Rođenje Venere prijavljeni ste nakon uplate 300 kn pologa na žiro račun Centra Staze.

Sva pitanja su dobrodošla na info@centarstaze.com 
Više o retreatu Rođenje Venere i o Centru Staze pogledajte na:
http://centarstaze.com/hr/radionice/ 

Pozivamo vas na otkrivanje vlastite ljepote i srži ženskosti na „Rođenju Venere“, sedmodnevnom doživljaju koji će vam ljeto učiniti sočnim iskustvom za pamćenje.

Larisa i Andrea <3