ARTHA - KAKO ŽIVJETI U OBILJU

Artha je znanje o tome kako svoje djelovanje, posebice ono od kojeg očekujemo prihod, uskladiti s "tri trojna načela" i na taj način otvoriti vrata pritjecanju obilja u naš život.

Nakon što je na radionici "Kozmički ritam obilja" početkom petog mjeseca 2017. preko 150 polaznika naučilo načela Arthe, objevljen je i online seminar na kojeg se u posljednjih mjesec dana upisao velik broj polaznika.

S obzirom na djelotvornost znanja o arthi te na činjenicu da nema čovjeka koji ne želi svoje materijalne teškoće ostaviti iza sebe odnosno unaprijediti svoj financijski položaj, očigledno je da je artha potrebna svakome.

Zbog toga - za one koji još uvijek nisu dovoljno upoznati s mogućnošću rješavanja svojih materijalnih problema uz pomoć znanja o arthi - odlučio održati BESPLATNI WEBINAR (predavanje uživo kojeg možete poslušati iz svog doma, odnosno iz bilo kojeg mjesta na svijetu - potreban vam je samo pristup internetu) na kojem ću izložiti osnovna načela arthe i objasniti vam ZAŠTO je to znanje potrebno SVIMA. Tokom predavanja imat ćete prilike uživo postavljati pitanja.

ARTHA - ŽIVOT U OBILJU

Dan: ČETVRTAK, 6.7.2017.,
Sat: 20:00 CET
Trajanje: cca 60 minuta ili prema potrebi
Cijena: BESPLATNO

Teme:
• definicija arthe (stvaranja obilja) kao jednog od četiri glavna životna cilja
• odnos duhovnosti i materijalnog bogatstva (jesu li kompatibilni ili suprotni?)
• zašto mnogi duhovno usmjereni ljudi imaju materijalnih teškoća i kako to mnogu ispraviti
• najčešća pogrešna uvjerenja o novcu i materijalnom bogatstvu i kako ih se riješiti
• struktura Artha online seminara u devet koraka
• odgovori na pitanja uživo

Potrebna je registracija mailom!

Klik na ovaj link (ili plavi gumbić dolje) će vas odvesti na registracijsku stranicu.
Nakon što se registrirate, dobit ćete mailom sve potrebne naputke i linkove za sudjelovanje na webinaru.

Želim vam mnogo uspjeha u stvaranju obilja!
Adrian

ŽELIM SLUŠATI BESPLATNI WEBINAR O ARTHI!

Klikom na gornji gumbić otići ćete na registracijsku stranicu webinara. Nakon što se registrirate (potreban je samo mail) dobit ćete sve informacije koje su vam potrebne za prisustvovanje webinaru.

ŽIVOT U OBILJU JE VAŠE PRAVO. NEMOJTE PROPUSTITI MOGUĆNOST DA ISKORISTITE SVE SVOJE POTENCIJALE, RIJEŠITE MATERIJHALNE TEŠKOĆE I UŽIVATE U PUNOJ SVIJESTI OBILJA!