MASTERMIND TRENING

KOME JE TRENING NAMIJENJEN:
Naravno svima ili točnije ne baš svima, samo onima koji su spremni raditi na svom razvoju. Rad na treningu je zahtjevan i mora biti redoviti kako bi bio uspješan.
Iz sadržaja treninga svatko bez obzira na branšu u kojoj radi izvući će benefite za sebe, za svoj poslovni, privatni, zdravstveni dio života i svoje svakodnevno slobodno vrijeme.

Ako želite 100% funkcionirati npr. u svom poslovnom dijelu života nećete moći dok balans nije postignut i u ostalim životnim cjelinama. To je cilj ovog treninga da vas izbalansira i da naučite dati svoj maksimum u svim segmentima.
Kad ste vidjeli da ruža raste sa 60% svoje snage. U prirodi je upravo postavljeno da svaki njezin segment daje 100% zato joj se i divimo sa strahopoštovanjem. Upravo ćete vi naučiti na ovom treningu da dajete 100% sebe i time budete zadovoljni u ostvarivanju svojih ciljeva te podižete svoje samopouzdanje.

SASTAVNICE TRENINGA:
• nivoi svijesti
• životne cjeline
• rad podsvijesti i svijesti
• mentalni mišići
• mapa i teritorij
• univerzalni zakoni
• osobnosti ličnosti
• komunikacijski obrasci

POČETAK TRENINGA:
11.9.2017. / 18 – 19.30 sati / Centar za kulturu Novi Zagreb / Trg Narodne zaštite 2, Savski gaj
Trajanje cijelog treninga je 9 tjedana, a svaki dolazak se odvija u trajanju od sat i pol

UVODNO BESPLATNO PREDAVANJE O Mastermindu biti će 8.9.2017........... 18.00-19.00
Na kojem ćete dobit sve informacije kako se provodi, što se od vas očekuje, koja znanja ćete dobiti kako biste kvalitetno donijeli odluku koliko je ovaj oblik edukacije u skladu s vašim potrebama
Svatko cijeni onaj osjećaj kada zna da je novac i vrijeme uložio u onu uslugu ili proizvod od kojeg će imati benefite u ovome što sada radi i u onome što tek dolazi

CIJENA TRENINGA:
Cijena treninga je formirana po dolasku koji iznosi 50 kuna, tako da je sveukupna cijena u cijelosti uz scriptu 500 kuna. Prvi dolazak nije uračunat jer na njemu polaznici dobivaju literaturu za rad, međusobno se kao grupa upoznaju, dobivaju smjernice za rad i informacije o samom sadržaju treninga.

Plaćanje potrebno izvršiti putem uplate na IBAN: HR 4523300031154058915 ili na prvom susretu u gotovini.
Prijave je potrebno izvršiti na e-mail info@coachingflow.com ili dolje navedenom prijavnom obrascu.
Radionica može prihvatiti najviše 10 polaznika, te svoj dolazak osigurajte na vrijeme.

NAPOMENA:
Svi polaznici treninga automatski dobivaju pristup TOP PROMO COACHING http://coachingflow.com/usluge/top-10-promo-coaching/, ako to žele.

Moderator i autor radionice i scripte :
Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP practitioner / Theta healing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher

Prijavite se ovdje za MASTERMIND TRENING