4-dnevna radionica Buđenje osvijetljenog Srca - ZAGREB

“Buđenje osvijetljenoga srca” je radionica prisjećanja. Prisjećanja, tko ste vi zapravo , kako stvarati iz Srca i kako aktivirati prirodnu Mer-Ka-Bu (vaše svjetlosno tijelo).

Pridružite nam se u povratku u vaše srce sa radionicom BUĐENJE OSVIJETLJENOG SRCA, donijete na svijet od strane Drunvalo Melchizedek-a. Mi ćemo se sjetiti tko mi stvarno jesmo, kako bi pronašli sveti prostor naših srca i izvor naših života. Vi ćete naći svoj put u svoje srce i otkriti kako je taj svijet stvaran kao i u vanjskom svijetu.

Uživajte u vježbama poput bijelih tantričkih tibetanskih vježbi, Plesanjem u mraku, jedinstvo daha i meditacije i odlazak u sveta mjesta u vašem srcu. Uživajte i još u super vježbama kao što su zlatna piramida ozdravljenja, blagoslov plesa Sufija, i zajedničko disanje prane. Također ćemo dijeliti vježbe iz Blue School of Images®, preko slika i namjera Claudette Melchiezedek. Biti će formirani krugovi liječenja da bi isprali emocionalne i mentalne traume koje vas mogu sprječavati od ulaska u sveta mjesta vlastitog srca i živjeti svoj život u vječnoj ljubavi.

U aktivaciji trećeg dana pridružiti ćete se aktiviranju Zraka svjetlosti i vlastite aureole oko glave, upravo kako su ljudi poput Buddhe i Isusa to imali. Nakon toga, postaje stvarno uzbudljivo, jer ćemo napraviti otvaranje svog trećeg oka vježbajući Tantru Srca kao dijela prisjećanja kompletne pokretačke sile i stvaranja procesa Kompletne Kreacije Univerzuma.

Od drevnog stvaranja kompletne kreacije Univerzuma, proces se odvija s lakoćom i milošću iz Vaše Mer-Ka-Be temeljenog na Srcu, koja postaje trenutačno aktivna. Mer-Ka-Ba je vaše stvarno svjetlosno tijelo koje je suvremeni čovjek odavno zaboravio. Način učenja u ovoj radionici je novi oblik Mer-Ka-Be, koja je prvi put aktivirana od samog Drunvalo Melchizedeka tijekom obuke na radionici nastavnika u Sedoni u 2011 godini.

Ovaj potpuno novi način aktiviranja Mer-Ka-Ba iz srca, se aktivira postupkom Tantre Srca. Drevni način aktiviranja sintetičkih Mer-Ka-Ba, kako je opisano u prvim knjigama od Drunvalo-a, sada je potpuno zastario i više nije upotrebljiv za put i balans prema uzašašću. Mer-Ka-Ba, uključujući sve moguće oblike u sveobuhvatnom postojanju, treba biti spojena sa tijelom, uključujući srce i mozak s vanjskim vezama koje nisu bile predstavljene u ranijim učenjima. To je u najvećem mogućem redu odlično za ljudske potencijale kako bi dostigli razinu koja je potrebna za uzašašće i put prema višim razinama svijesti. Ako ste samo aktivirali Mer-Ka-Bu ili ste aktivirali posebno cvijet života, možete mnogo, možete mnogo više toga da ostvarite na svojem putu.

Kao što ćete vidjeti u ovim radionicama uzašašća, Ljubav ima nevjerojatnu moć koja je jako davno zaboravljena. Ta životna snaga je toliko jaka da je stvorila cijeli Svemir u kojem živimo i krećemo se.

Što će se događati na četverodnevnoj radionici:

  • Vraćanje točke svjesnosti iz mozga u Srce
  • Ozdravljenje emocionalnih i mentalnih trauma koje smo akumulirali tijekom života i koje nam blokiraju pristup u Srce
  • Povezivanje s Majkom Zemljom i Ocem Suncem
  • Aktivacija trećeg oka i pinealne žlijezde (epifize), kako bi se omogućilo Srcu da gleda kroz ušicu svijesti i da se lako započne proces stvaranja iz Srca
  • Ulazak u Sveti prostor Srca.
  • Stvaranje iz Sićušnog Svetog prostora Srca, koji je izvan polariteta.
  • Aktiviranje prirodne Mer-Ka-Be iz Srca, koju više nije potrebno ponovno aktivirati.
  • Aktiviranje zraka oko glave i stvaranje Zlatnog svjetla oko glave, što je prirodno stanje čovjeka i omogućuje nam stvaranje i prirodne sposobnosti koje smo zaboravili.
  • Pojačavanje samog sebe s odlukama utemeljenim u srcu.
  • Primjena moći našeg najvišeg, božanskog ja.
  • Još dodatnih tehnika, da se prisjetite tko ste, i počnete živjeti u radosti.
  • Brojne meditacije Drunvalove škole i Blue School of Images
  • Puno zagrljaja i tehnika za otvaranje Srca.
  • A prije svega, učenje kako se vratiti u Srce i živjeti život u Jedinstvu sa svime.

Voditelj radionice:

LuKa

Lu Ka: "Predstaviti ću vam prilično nove informacije kako bi vam pomogao u otvaranju Vašeg srca, iz kojega ćete tako biti u mogućnosti aktivirati svoje svjetlosno tijelo, Mer-Ka-Bu. Od tog trenutka vaši snovi će postati stvarnost, a vi ćete naučiti živjeti iz vašeg suosjećajnog srca, u harmoniji sa svim živim oko nas. Ta radionica nije moja, već od mog učitelja Drunvala Melchizedeka i to da je ja mogu predstaviti vama, je nešto zaista izuzetno. Zahvaljujem vam se što vam mogu prenijeti to prekrasno drevno znanje, koje je predstavljeno na takav način kojega svatko može razumjeti. 
Šaljem vam Ljubav i Svjetlost."

 

 

Datum i vrijeme: 12. - 15. rujna 2019, 9:30 - 19:00
Lokacija: Zagreb - Hotel I
Radionica - 4 dana: 333,00 EUR

visja vibracija logoInformacije i prijave:
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
+386 31 600 258

Mjesto održavanja:
HOTEL I, Ulica Ive Robića 2, Zagreb
https://www.hotel-i.hr/
https://goo.gl/maps/toytHe5eqBD2

 


Prijavite se ovdje za radionicu Buđenje osvijetljenog Srca