KUNDALINI JOGA DVODNEVNA RADIONICA U RIJECI

SNAGA I BALANS VAŠEG SRCA I UMA – JAČANJE LJUBAVI

Subota 5.8.2017. u 18 – 20,30 sati, u centru Rijeke
Nedjelja 6.8.2017. u 10 – 12 sati
Mjesto: Udruga Porta Libertas, Korzo 2a/5, Rijeka

Dragi prijatelji i svi ljubitelji joge i kundalini joge, ponovno imate mogućnost u Rijeci iskusiti dobrobiti prekrasne kundalini joge, zato ne propustite svoj dolazak. Radionicu ću održati u subotu poslije podne i u nedjelju prijepodne. Moguće je doći samo u subotu ili samo u nedjelju.
Nakon retreat seminara u Opatiji i mnogih radionica u Hrvatskoj, ponovno ćemo se družiti u Rijeci. Jako se radujem tome.
Radionica je otvorena i prilagođena za sve, kako za one koji već prakticiraju neku vrstu joge, tako i za početnike koji su svakako dobrodošli. Za žene i muškarce svih dobi, jer svi mogu prakticirati kundalini jogu. Potrebno je samo učiniti prvi korak i doći, te steći još jedno, a za neke od vas novo iskustvo.
Pozovite prijatelje i proslijedite događaj svima kako bi saznali na vrijeme.

Dopustite si vidjeti Vašu unutarnju snagu i sjaj Vaše duše pomoću kundalini joge, kriya, moćnih pranajama, meditacija. Otvorite svoje srce i pokrenite snagu sijanja i ljubavi, radosti i sreće. To je ono naše prirodno stanje. Kundalini joga nam u tome može mnogo pomoći sa svojim moćnim krijama i pranajamama namijenjenima upravo za to. Ona u nama potiče pozitivne i lijepe emocije nakon što nas pročisti od mnogih nakupljenih neželjenih emocija.
Prepustite se kundalini krijama i meditaciji uz zvuk Univerzuma koji proizvode himalajske i kristalne zdjele. Otputujte dušom uz zvuke i frekvencije na neko preljepo mjesto i uživajte. Oslobodite negativnu energiju iz Vaše podsvijesti, oslobodite se vezanosti, ovisnosti, strahova i svega što Vas koči da se veselite životu, da sijate zdravlje i sreću, da blistate i svijetlite, živite Istinu. Od svih naših centara, najjači je srčani centar. Neka srce bude uvijek Vaš Zlatni hram.

Kroz sve to s puno ljubavi, vodit će Vas iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, Sarab Varta Kaur (Dragica Kopjar), zaljubljenica u jogu i gong, koja je i sama prolazila kroz raznorazna životna iskustva, učila na njima, transformirala se iz dana u dan. Ovime želi približiti i učiniti dostupnom, svima zainteresiranima, kundalini jogu u kombinaciji sa zvucima himalajskih zdjela.
Dođite, uđite duboko u svoje unutarnje biće, potaknite samoiscjeljenje pomoću kundalini krija, meditacija, mudri i prekrasnih mantri koje imaju tu moć. Kundalini joga ima tehniku i moć brzog djelovanja i postizanja rezultata. Brzog podizanja energije i iscjeljenja, balansa...

Radionicu vodi Sarab Varta Kaur, certificirana KRI - Kundalini Research Institut učiteljica kundalini joge, glazbenica, certificirani gong master (učitelj Don Conreaux), zvučne masaže tibetanskim zdjelama, Theta Healing praktičarka, zaljubljenica u jogu i zvuk, jedna od prvih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj.

Dođite u laganoj pamučnoj (bijeloj) odjeći da vam je ugodno sjediti, vježbati te ležati na relaksaciji, i obavezno ponesite... otvoreno srce ♥

Prijave, uplate akontacije i sve dodatne obavijesti na kontakte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob 091 9759304
I na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., mob 099 254 8777 (Karla)

Donacija za dvodnevnu radionicu: samo 340kn
Donacija samo za 1 dan, 180 kn
Moguće su i prijave za individualne zvučne masaže sa himalajskim zdjelama.
Broj mjesta u dvorani je ograničen pa je obavezna prijava i uplata akontacije ili cijelog iznosa na račun (podaci za uplatu po prijavi).

Donacije od ove radionice biti će namijenjene humanitarnoj udruzi Plavi anđeo koju vodi Dragica, za siromašnu djecu u Ugandi. www.plavi-andeo.hr
https://www.facebook.com/udruga.plavi.andeo/

Hvala svima!
Love2All ♥
Sat Nam

DOBROBITI KUNDALINI JOGE
Upoznajte se s jednom od najbržih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha!
Kundalini yoga svojim intezititetom i dobrobiti koju donosi čovjeku već je osvojila mnoge dugogodišnje praktikante yoge kao i one koji se s yogom sreću prvi put. Riječ je o dugo skrivanom drevnom znanju o otvaranju ljudskih potencijala, transformaciji i podizanju svijesti.
Kundalini joga je drevna nauka o otvaranju ljudskih potencijala i jedna od najbržih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha namjenjena i prilagođena zapadu, koju mogu učiti prakticirati apsolutno svi, nezavisno od toga da li su se ikada prije bavili jogom, od djece do odraslih bilo koje dobi, muškarci i žene, bez obzira kojoj religiji pripadate. Kriye su jednostavne i svima izvedive. Ona daje maksimalne rezultate za minimalno vrijeme.
Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), vrlo dinamične kriye, pranajame, meditacije uz mudre, mantre. Redovita praksa Kundalini joge pomoći će Vam da izbalansirate endokrini sistem, čakre, auru, ojačate nervni sistem i dobijete snagu, otklonite stres, otvorite srce i živite ljubav. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje kontrolirati sebe, svoje misli i osjećaje. Pomoći će vam da se oslobodite strahova, loših navika, da budete spokojni, radosni i da volite, da se povežete s Univerzalnom sviješću i ljubavi. Radost i ljubav su trajno prirodno stanje duše. Kundalini joga nam vraća našu blokiranu sposobnost davanja i primanja ljubavi.

ZVUK I FREKVENCIJE HIMALAJSKIH I KRISTALNIH ZDJELA
Zvuk himalajskih posuda temelji se na starodavnoj mudrosti prije 5000 godina i ima bogati spektar nadtonova, koje posude stvaraju pri sviranju, te potiču na samoiscjeljenje, harmoniziraju lijevu i desnu moždanu polutku, odstranjuje napetosti i stare zapise trauma i u cijelosti usaglašuje naše biće. Odvodi nas izvoru Kreacije, u prostor gdje samo jesmo-bivamo, gdje ništa ne očekujemo.