Steve Parker u Srbiji: Aktivacija magnetskog polja srca i Aktivacija svetlosnog tela na ćelijskom nivou

Steve Parker (Stephen Roy Parker) po prvi put nas posećuje u Srbiji!
Orian centar iz Beograda u saradnji s Theta Centrom iz Zagreba organizuje njegovo gostovanje :)
VAŽNA NAPOMENA: OVIM PROCESIMA MOGU PRISTUPITI SVI. NEMA PREDUSLOVA!
Nije potrebno znati Theta isceljivanje niti bilo koju drugu tehniku.

aktivacija 1Za one koji još nisu čuli za Steve-ove aktivacije, radi se o procesima koji isceljuju na nesvesnom nivou, izvan kontrole našeg ega. Aktivacija magnetskog polja srca je proces koji budi našu svest i proširuje je,otklanjajući razne podsvesne blokade bez da treba direktno da radimo na njima.
Ovaj proces može biti jednak kao 10 tretmana na blokadama u srčanoj čakri i za manifestovanje izobilja!
Prvi nivo povećava sposobnost manifestovanja!

Steve će održati predavanje o Magnetskoj aktivaciji srca, zatim će uslediti pauza, pa duboka theta meditacija (po rečima onih koji su je prošli, jedna od najdubljih meditacija ikad) i dok ste uronjeni u duboko theta stanje uma Steve će napraviti aktivacije za sve prisutne. Nakon toga, nekih 10-ak minuta će nas Steve pustiti da u tišini svako ima svoje iskustvo.
magnet
RASPORED

Aktivacija srca će biti od 18-20 sati, svi nivoi aktivacije, a samom procesu će prethoditi uvodno predavanje, za sve koji budu došli prvi put. Moguće je primiti samo jedan nivo aktivacije po susretu, jer Steve traži da između nivoa aktivacije prođe barem mesec dana, kako bi se promene integrisale u život osobe.
Oni koji su već bili na aktivacijama u Zagrebu ili kod Stevea drugde po svetu, pa budu dolazili na naredni nivo, mogu besplatno ponoviti sve prethodne nivoe.

aktivacija 2

Nakon magnetske aktivacije srca moguće je pristupiti i drugom procesu koji Steve daje, a radi se o aktivaciji svetlosnog tela, ali
na ćelijskom nivou, što je specifičnost koju radi jedino Steve. Pre procesa Steve će objasniti sam proces kroz još jedno kratko
uvodno predavanje, pa ko se odluči može ostati i na toj aktivaciji. Moguće je napraviti oba procesa jer se međusobno ne isključuju. Trajanje je otprilike 45 minuta (ovaj deo počinjemo posle 20 sati). Ovaj proces temeljen je na starim vedskim zapisima i koristi svetu geometriju.

 

BEOGRAD: 09.09.2017. od 18 - 21 sat, Osnovna škola „Lazar Savetić" Kej oslobođenja 27, 11080 Zemun (sporedni ulaz).
PRIJAVA: prijave za aktivacije su obavezne preko e-maila: orian.centar@gmail.com
CENA: 4400 dinara za Aktivaciju magnetskog polja srca i 2600 dinara za Aktivaciju svetlosnog tela na ćelijskom nivou.

Detaljnije o procesu magnetske aktivacije kao i pisana svedočanstva ljudi koji su prošli aktivacije pogledajte na linku naših kolega iz Theta Centra.

STEVE PARKER
Stephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Jedan je od najstarijih aktivnih učitelja Theta isceljivanja s 14 godina iskustva u primeni tehnike. Takođe je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika.
Podučavao je seminare i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom sveta. Samo neke od njih su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija... Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i seminara je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti i najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično deli sa svim polaznicima.

Kratko objašnjenje 6 nivoa aktivacije magnetskog polja srca
Dođite i naučite nešto o, po rečima onih koji su je iskusili, jako moćnoj i važnoj aktivaciji srca u ovo doba buđenja.
Otkrijte šta je to Magnetska aktivacija srca i odakle dolazi.
Otkrijte kako deluje i kako je povezana sa novim talasom buđenja svesnosti jedinstva koji prožima celu planetu.

aktivacija 31. Ukratko, prvi nivo aktivacije pojačava vaše sposobnosti za manifestovanje u životu i čini da izađete iz pozicije žrtve na nesvesnom nivou. To drastično menja vašu svest i spoznaju i omogućava vam jedan drugačiji, lakši pogled na život.
2. Proširite svoju svest aktivacijom drugog nivoa, ona vam omogućava da sagledate strukturu prostora i vremena na drugačiji način i pojačava vaše intuitivne sposobnosti.
3. Iskusite snagu i veličinu transformacije koju donosi treći nivo, oslobađajući vaše srce starih okova i aktvirajući u vama snagu božanske ženske energije.
4. Četvrti nivo omogućava vam da vaš mozak radi brže i spaja nas s drevnim duhovnim znanjima aktivirajući osmu i devetu čakru i dopuštajući da se u vas ulije božanska muška energija stvarajući ravnotežu.
5. Sve to, priprema nas za peti nivo gde se naša svest povezuje s mrežom svemira kroz devetu čakru i time se jako dobro spajamo na "Sve što jeste" i odjenom nam je dostupno jako puno znanja i informacija s neiscrpnih izvora univerzuma.
6. Šesti nivo dovodi svo znanje koje je u univerzumu u nas i čini da na dubokom podsvesnom nivou shvatimo onu staru duhovnu izreku: kako je unutra, tako je i spolja. Šesti nivo je zasad doneo najinteresantnija iskustva jer integriše sve što smo dosad naučili i prošli u životu, kao i sve nivoe aktivacije pre, omogućujući nam da primenimo sve što znamo i umemo.

PRIJAVA: prijave za aktivacije su obavezne preko e-maila: orian.centar@gmail.com
CENA: 4400 dinara za Aktivaciju magnetskog polja srca i 2600 dinara za Aktivaciju svetlosnog tela na ćelijskom nivou.

Sva plaćanja su na licu mesta, ali prijave su obavezne kako bismo zbog velikog interesovanja osigurali potreban prostor i dovoljan broj mesta za sedenje.
Vidimo se!