Dvodnevni seminar U-SIN ili ZVIJEZDA ŽIVOTA

Dvodnevni seminar U-SIN ili ZVIJEZDA ŽIVOTA
Teorija pet elemenata - osnove kineske medicine
18.-19.11.17 Zagreb

Mnogi vjeruju da je kineska medicina jedna vrsta magije koja može učiniti sve. Liječnici kineske medicine veliku pozornost obraćaju na uzrok bolesti, na način njenog liječenja, i naravno u prevenciji koriste biljne sastojke te različite postupke i rad čovjeka sa samim sobom.
Vaše zdravlje se nalazi u Vašim rukama ! Možda zbog ove tvrdnje kineska medicina privlači toliko obožavatelja.

18.11.17 Subota
Jutarnje predavanje

O S N O V E    T E O R I J E    5    E L E M E N A T A
Prema taoističkoj filozofiji, sve što postoji i sve pojave u prirodi strukturirane su kroz pet elemenata a to su drvo, vatra, zemlja, metal i voda. Svakom od ovih elemenata odgovara i određeno doba godine, strana svijeta, okružje i određeni organi ljudskog tijela, emocije, boja, okus, zvuk ! Na teoriji 5 elemenata zasniva se dijagnostika i liječenje. Pored elemenata osnovu kineske medicine čini Yin i Yang energija. Ove dvije energije smjenjuju se i nadopunjuju. Ravnoteža pet elemenata održava ravnotežu Yina i Yanga, što omogućava pravilno funkcioniranje organizama i pojava u prirodi a neravnoteža dovodi do poremećaja i bolesti.

kineski kotacPoznavajući ove zakonitosti glavna svrha kineske medicine – je prevencija bolesti. Stoga se u staroj Kini liječnik plaćao dok je čovjek bio zdrav a kad bi obolio prestalo bi plaćanje liječnika!

Popodnevno predavanje
Detaljno pojašnjenje teorije 5 elemenata u odnosu na tjelesne organe. Saznajte koji organi pripadaju kojem elementu, kakvi su njihovi međuodnosi odnosi, te funkcioniranje u ljudskom organizmu. Učimo kako se kroz energetsku povezanost bolesti mogu prenositi s organa na organ te kako možemo djelujući na jedan organ iscijeliti onaj drugi, s njim povezan. Kroz ovo znanje razumijemo odnose i djelovanja organa u održavaju ravnoteže u fizičkom, energetskom i mentalnom tijelu, te životu općenito.

Primjeri, pitanja i odgovori

19.11.17 Nedjelja
Jutarnje predavanje

Stavljamo svoj život u Zvijezdu života! Praktična primjena znanja o djelovanju 5 elemenata kroz vježbu na primjerima iz života. Rad sa svim sudionicima seminara na osobnim primjerima. Pitanja i odgovori.
Popodnevno predavanje

Praktični savjeti za svakodnevni život iz bogate tradicije kineske medicine i mudrosti življenja. Osvrt na kineske biljne preparate, tradicionalne metode liječenja poput akupunkture, masaže, gimnastike disanja i pokretnih vježbi, moksa-terapije...i dr. znanja Dalekog Istoka te kada i gdje ih koristiti. Pitanja i odgovori.

zuti carKoje su neke od važnih tajnih legendarnog Žutog Cara ? Jednostavna pitanja i magična vrata ostavljamo za kraj popodnevnog predavanja ...


Cijena po osobi : 1260,00 kn

Pridružite nam se na predavanju u Zagrebu !
Hotel Palace Zagreb, 18.-19.11.17 od 10:00 h-18:00 h dvorana Lenuzzi

* Stručni predavač i izvođač : Elena Parigin, Prof.Dr.medicine, spec.kvantne dijagnostike i lingvističko-valne genetike (LVG), Predstavnica Instituta kvantne genetike Ruske Federacije sa Instituta Lomonosov iz Moskve
** Mogućnost plaćanja na rate, kreditnim karticama American Express, Visa ili Mastercard PBZ banke
*** Cijena seminara uključuje ručak u pauzi između jutarnjeg i popodnevnog predavanja
Seminar će se održati na bazi minimum 15 prijavljenih sudionika
Broj sudionika seminara je ograničen na 40 polaznika !

hermes logo

Informacije i rezervacije na mail: info@hermescroatia.com
Kontakt mob. 00385 98 565 826