Online tečajevi: Srce zime + Život u pokretu

U rujnu Yoga-Zagreb, društvo za rekreaciju pokreće novi ciklus online tečaja “Život u pokretu” i “Srce zime”. Kroz šest tjednih lekcija imate priliku savladati dvije vrijedne vještine: sjedenje koje ne uništava tijelo i tuširanje koje obnavlja dušu!

“Život u pokretu” uči vas kako da smanjite ili čak uklonite posljedice sjedenja. Naučit ćete osnove zdravog sjedenja, biomehanički utemeljene vježbe za prevenciju 90% bolova u donjim leđima, kao i postupke kojima ih možete smanjiti u preostalih 10% slučajeva.

U “Srcu zime” savladat ćete možda najtežu stvar koju ste ikad pokušali – tuširanje u potpuno hladnoj vodi. Uz euforiju, razvoj samodiscipline, pa čak i manji račun za plin, tu su i zdravstvene dobrobiti te nenadmašan gušt kupanja u divljim vodama u svako doba godine, bez obzira na temperaturu.

Rekli su o tečajevima:

Martina N.: Dobili smo odličan alat za učiniti kvalitetno kretanje i jačanje svakodnevnom “higijenom”. Sviđa mi se postupnost, iscrpni opisi za izvođenje vježbi i pregršt korisnih informacija za svakodnevnu primjenu.

Igor Š.: Već se skoro dvije godine tuširam hladnom vodom, ali nikako da dođem do ugode i smirim dah - pušem k'o Fićo na Gornjem Jelenju... Osjećaj poslije je i dalje "ludilo", ali i skidanje pancerica je, pa ih ipak ne nosim svaki dan. Uglavnom, Danijel mi je prodao foru s postepenim privikavanjem pojedinih skupina mišića i stvar šljaka ludo! Napokon dišem i guštam, pa čak i meditiram pod ledenim tušem, a osjećaj poslije je još luđi!

Predložena donacija za pojedini tečaj:
180 kn, a za oba 280.
Ako ste zainteresirani/e, pišite što prije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za koji tečaj (ili oba). Počinjemo čim se skupe grupe (za prošle dvije je trebalo 4-5 dana) i dogovorimo optimalan termin.

Donacije na:
DRUŠTVO ZA REKREACIJU „YOGA-ZAGREB“
Kralja Zvonimira 77, 10000 Zagreb
Zagrebačka banka HR6523600001101865462

Potvrda donacije na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Hvala!

Osamdesetak nas već lakše sjedi i više hoda i/ili se kupa u svim godišnjim dobima -
pridružite nam se!