3. dani ayurvede u Zagrebu s dr. Rao

Svi koji muku mučite s viškom kilograma ili pretilošću, vrijeme je da se predate u ruke Adhara tima. Od 18.9. započinju dani vitke linije, a do tada se možete upisati na mjesečne programe mršavljenja koji su, posebno u ovim danima, na akciji od -20%.

Mjesečni program mršavljenja uključuje: holističko-individualni pristup svakom klijentu (na temelju znanja iz ayurvede, nutricionizma, fitoterapije i yoga terapije), izradu jelovnika i prehrambenih smjernica, dolazak svaka dva tjedna na suport grupu (više o tome u nastavku), praćenje napretka tokom trajanja programa, nadopuna i izmjena jelovnika i smjernica, psihološko osvještavanje, rješavanje svih dosadašnjih zdrastvenih problema.

Suport grupa uključuje: dolazak svaka dva tjedna kako bi se izvršilo mjerenje i vaganje, odredilo ostale parametre u skladu sa dobi, spolom, visinom i težinom (BMI, udio mišićnog i masnog tkiva, visceralno tkivo...), razgovor i psihološko osvještavanje prehrambenih navika, međusobna potpora i motivacija, vaša povratna informacija, eventualne izmjene i nadopune jelovnika i smjernica.

Prvi termin suport grupe je besplatan i zasebno je kreiran kao vitka parlaonica. Taj prvi termin će se održati 18.9. u predvečernjim satima u Adhara centru gdje ćete imati priliku čuti iskustvo naše klijentice koja je uspješno skinula oko 20 kg. Saznati ćete kako se prijavila na naš mjesečni program, kako se osjećala, da li joj je bilo teško, kakve je rezultate postigla. Također, moći ćete joj sami postaviti pitanja.

Više o našim mjesečnim programima pročitajte ovdje.

Prijaviti se možete na: adhara.centar@gmail.com ili na 099 331 4304.

Napomena: za grupne treninge yoge je ostalo još malo mjesta.
Održavaju se svaki ponedjeljak i četvrtak od 17:30-18:30 i od 19:00-20:00.
Yogu vodi naša Daliborka Pašić i u grupi ima maksimalno 6 polaznika.

Veselimo se Vašem dolasku!

Adhara ayurvedsko - nutricionistički centar
mob: 095.9103 290
Antunovac 27, Zagreb