Dijagnoza frustracije

Da li znate operirati?

Pa nije problem ući u tkivo, rezati žile i mišiće, ali koji je ishod?!

Koju vi školu imate da možete rješiti svoje životne probleme i nezadovoljstva ako to nikad niste učili?

Kako ćete nešto znati ako ne znate?
Osim ako niste prirodni talent?

Pomoći ću vam.
Pomoći ću vam da rješite svoje životne probleme i nezadovoljstva.

Za početak ispunite dolje navedena pitanja.
Ako ih zaista napišete na papir, već ćete za početak znati gdje ste, u čemu je Vaš problem.

Na što mislite kada mislite:

1. trebala bih (to je ono što mislimo da trebamo da bi održali lažni ego...ući u neki posao zbog više novca, a baš nam se i ne da, suradjivati s nekim ljudima koje ne cijenimo, biti sa nekim ljudima (npr. ići na kavu) jer se osjećamo dužni...a sve to zapravo ne želimo): nabrojite.

2. moram (naporno vježbati zbog stasa, moram jesti superhranu zbog zdravlja, moram biti tiha da se netko ne naljuti, moram prešutjeti svoje mišljenje, moram trpjeti nešto ili nekoga...): nabrojite.

3. želim (pjevati, želim ići svaki vikend na kratko putovanje, želim vidjeti svoju prijateljicu, želim se preseliti, želim promijeniti posao....): nabrojite.

4. hoću (to je ono što stvarno namjeravam napraviti, npr. kada odem na put i znam da ne bih trebala ostati 5 dana na putu (jer me čekaju, jer ne mogu bez mene), ali ipak ponesem odjeće i svega ostalog za 5 dana, usprkos protivljenjima drugih): nabrojite.

A sada matematika.

Izračunajte gdje se odvija vaš život, gdje imate najviše odgovora:

1. u aktivnostima trebala bih, gdje stalno nešto pokušavate, ali fokus ovdje nikad ne može biti dovoljno jak da budete uspješni - pa je to MJESTO FRUSTRACIJE

2. u aktivnostima moram - pa živite U STRAHU

3. u aktivnostima želim - TO JE SRETAN ŽIVOT i stalno imate inspiraciju

- u aktivnostima hoću - SNAŽNI STE I SVOJI, to je potvrda da ste se odlučili za sretan život i da preuzimate odgovornost za sve, za dobro i loše i ništa vas ne može odvratiti niti zaplašiti

Sada znate gdje ste. Znate DIJAGNOZU (dijelom).

Ako se vaš život odvija u “trebala bih” i “moram”, prijavite se na program “EMOCIJE I STRES” i naučite kako početi živjeti sretan, inspirativan, odgovoran i zdrav život.

Naučite emotivnu detoksikaciju!

U čemu je kvaka?
U odgovoru na pitanje : ZAŠTO baš to radim i KAKO da prestanem?
Naučite TERAPIJU.

Prijave i detalji programa “EMOCIJE I STRES” u Zagrebu 08. rujna i u Bolu na otoku Braču od 09. - 12. rujna 2017.: http://mulier.hr/retreat-emocije-stres/