JESEN PUNA ZNANJA

Vrijeme je za objavu planova za jesen 2017. Oni su ambiciozni i obuhvatni; sigurno ćete pronaći nešto za sebe, pa vjerujem da se vidimo uživo ili online!


Integralna meditacija sa svojim osnovnim i naprednim tečajevima u središtu je pažnje (gotovo svi vikendi posvećeni su tome). Ove godine ova jednostavna ali nevjerojatno djelotvorna tehnika doživjela je boom. Početni tečajevi unaprijed su ispunjeni sve do kraja godine, postoje već liste čekanja za tečajeve u 2018. Pročitajte članak "Zašto je Integralna meditacija tako popularna".  

POSLJEDNJA PRILIKA: Na tečaju Integralne meditacije u Zagrebu, 7.10. -8.10.2017., ima još nekoliko slobodnih mjesta. Sljedeći tečaj u Hrvatskoj bit će tek na proljeće 2018., pa zainteresirani (ako požure :-) ) mogu uhvatiti taj posljednji vlak.

Slično je i s naprednim tečajevima IM - svi su unaprijed popunjeni, pa ću uskoro objaviti termine za 2018.

Međutim, ostat će dovoljno vremena za druge tečajeve, te neke vrlo zanimljive novosti. Naravno, aktivnosti Duhovne akademije, poput jyotish studija u Sloveniji i Hrvatskoj, i dalje se nastavljaju kao i ranijih godina.

O svim detaljima bit ćete obaviješteni preko mailing liste (aktualnosti možete pratiti na mojim web-stranicama ili FB stranici). Za sada, samo nekoliko najzanimljivijih događaja:

UŽIVO:
Radionica Život-smrt-Život, Ljubljana 4.11. - 5.11.2017.
Predavanje i radionica o intuiciji, Mislinja, Slovenija, 23.11.2017.
NeoDance, prva radionica, Ljubljana, 25.11. - 26.11.2017.

WEBINARI:
JYOTSIH - ZNANJE ZA ŽIVOT: predstavljanje jyotish studija - BESPLATNI WEBINAR (Adrian, Aleksandra, Senka) - 20.9.2017.

VEČERI S ADRIANOM
S obzirom na to da je interes za webinare toliko velik (na prvom webinaru koji sam javno održao, onom o Arthi, stvaranju obilja, bilo je 1800 polaznika!) odlučio sam do kraja godine svakog mjeseca obraditi neku temu na besplatnom webinaru. To je prilika za sve da se iz udobnosti svog doma priključite uzbudljivom istraživanju duhovnog područja. Potrudit ću se da uvijek bude zanimljivih i novih informacija, a i nekih praktičnih stvari. I naravno, webinari idu uživo tako da je to prilika za postavljanje pitanja i razgovore koje je inače mnogo teže organizirati.

Poznati su i datumi: 12.10.2017., 9.11.2017. i 14.12.2017.

Webinari će ići pod zajedničkim nazivom VEČER S ADRIANOM (uobičajeno vrijeme bit će 20:00), a svaki će imati svoju posebnu temu.

O svemu tome bit ćete obaviješteni na vrijeme. Večeri sa mnom :-) bit će besplatne, a sve što vam je potrebno za sudjelovanje je računalo priključeno na internet.

***

Veselim se druženjima s vama i jedva čekam da počnemo. Bit će to uzbudljiva jesen bogata znanjem i iskustvom!

S mnogo svjetla,
Adrian